Anskin kanssa Luukin parkkiksella tottistelemassa. Urho ensin paikkamakuuseen ja sehän nousi istumaan, kun pääsin 30 askeleen päähän. Kävin laittamassa takaisin makoilemaan ja nyt pysyi pitkään hyvin, kunnes taas jossain vaiheessa nousi istumaan ja välillä piti pikkaisen piipittää. Anski ja Riku suorittivat omia liikkeitään häiriönä ja kun he olivat valmiit menin lähemmäksi Urhoa keskustelemaan Anskin kanssa. Tässä vaiheessa Urho laski pään maahan ja otti hyvän asennon ja makoili rauhassa tyytyväisen oloisena.

Sitten tottista. Häiriötä oli jonkin verran ja Urho pihalla. Ei ollut ihan mukana tekemässä sitä mitä pitäisi. Tämä homma vaatii oman juttunsa, että saisin Urhon alusta pitäen työskentelemään. Suoritettuamme omat liikkeemme joten kuten meni Urho autoon huilimaan. Hetki siinä mietittiin mitä tehtäisiin ja otin Urhon uudestaan hommiin. Tein yllätyksellisiä juttuja nopeuden vaihteluita, käännöksiä ym. ja härnäsin Urhoa välillä. Sainkin pojan näin heräämään ja mukaan hommiin. Harjoitusta tämä vaan vielä vaatii molemmilta. Lopuksi leikittiin patukalla ja Urho innostui hommasta jonkin verran. Saatiin vähän vetoleikkiäkin aikaiseksi ja annoin Urhon voittaa patukan usein. Ehkä tämäkin homma tästä etenee...

Iitu pääsi lopuksi myös vähän hommiin. Otettiin seuraamista ja selkeästi oman vuoron odottaminen ja Anskin läsnäolo sai neidin hiukan täpinöihin. Malttia olisi saanut olla vähän enemmän mukana hommassa, mutta kyllä se tyttö hommia teki kun vaan vaadittiin. Jättävät otin myös, joista seisominen ilman apua oli hankalin, kun Iitu otti pari askelta perääni. Avulla saatiin sekin paremmaksi. Loppuun sitten vaan palloleikkejä.