Oman tottisryhmän kanssa Luukin kentällä. Iitu sai treenailla Jipon kanssa ja ensin ilmottauduttiin. Se meni hyvin ja rauhallisesti. Aloitettiin seuraamisella ja vähän taas poikitettiin ja edistettiin. Sitten ammuttiin muutama laukaus, toisella paukulla haukahti ja parilla sen jälkeen piipahti hyvin hiljaa, muuten ok. Tasamaanouto 2kg hieno. Eteenmeno vauhdikas. Jipon tottistellessa Iitu meni paikkamakuuseen. Huomasin hetken päästä, että neiti istui ja kävin laittamassa uudestaan maihin ja siellä pysyi sitten hyvin. Koirapuistossa oli riittävästi haukkuvia häiriöitä ja Jippo otti kaikki 3luokan liikkeet. Rauhallisesti Iitu makoili ja nousi sitten ekalla käskyllä ylös.

Urho sai tottistella parkkiksella häiriössä. Perusasentoa ja seuraamista. Hienosti meni, nyt pyörähdetään käskystä hienosti sivulle, vaikka mistä asetelmasta. Seuraaminenkin tuntui olevan ok. Paikkamakuussa pysyi rauhallisena ja hiljaa.

Tänään Urho on ollut ihan sekaisin kotona. Lähialueella taitaa olla juoksuinen narttu, koska herra karkasi pihasta (toisen kerran elämänsä aikana) tien toiselle puolelle haistelemaan ja lussuttamaan pissaa. Sisällä poika on levoton ja piippailee. Vinskiä piti yrittää tottistreeneissä astua. On se pienen miehenä pää taas pyörällä. Onneksi se ainakin tänään psytyi vielä treenailemaan.