Urhon kanssa agitreeneissä. Hyppiminen on nyt hetken aikaa vähemmällä, joten treenailtiin muita juttuja. Aloitettiin pussista, joka olikin ihan uusi asia. Reippaasti poitsu pussiin pyyhälsi. Vähän piti niiata, kun pussi selän päälle laskeutui.

Toisena otettiin sitten puomia. Puomi oli alumiininen ja heppoisamman oloinen, kun mihin Urho on tottunut joten vähän piti sitä jänskättää. Puomi taisi hiukan joustaa. Namien avulla tästäkin selvittiin ja sitten puomia mentiinkin reippaasti, kontaktin ottoa tosin pitää vielä harjoitella. Joka kerta meni niin vauhdilla, ettei kerennyt pysähtyä kunnolla kontaktille. Mutta kun korjasin sen menemään uudelleen, pysyi hyvin. Nyt pitäisi vaan saada idea, että vauhdissakin pitäisi osata pysähtyä siihen.

Hienosti Urho käyttäytyi hallilla. Ulkopuolella odotellessamme vuoroamme räyhäsi Urholle ensin belggariuros, josta Urho ei välittänyt mitään ja sitten vielä valkkari uros alkoi ensin tuijottelemaan ja sitten räyhäämään. Urho siirtyi vaan viereeni istumaan vastaamatta millään tavalla haasteeseen.