Urholle namiruutuja: 2 kapeaa suikaletta ja yksi kolmio pätkällä jälkeä. Suikaleet meni hienosti sekä kolmio, mutta jälkiosuudella veti eikä hiffannut kyllä hommaa ollenkaan. Täytyy jatkaa siis noilla kapeilla suikaleilla ja jäljellä, jossa askeleet toisissaan kiinni.

Iitulle tein janatreenin joka meni ihan päin mäntyä. Mitähän sitä tuli tehtyä väärin? 4 janalähetystä ja yksikään ei oikein onnistunut. Iitu lähti liikeelle vinoon ja kulki jäljen yli, kaarsi hiukan ja nosti jäljen. Palkkakepit nosti hienosti. Täytyy tehdä seuraavat janat fiksumpien ihmisten seurassa, josko joku huomaisi mitä mokailen.

Oman tottisryhmän treenien jälkeen käytiin vielä kävelemässä Tarjan, Sampon ja Icen kanssa. Kierreltiin Luukin pelloilla ja kivasti koirat käyttäytyivät. Ice oli aluksi aika kiinnostunut Iitusta ja kun liian iholle yritti ärähti Iitu Icelle ja sen jälkeen sai neiti olla rauhassa. Törmättiin lähellä asuvaan hippiäiseen joka kasvattaa alkuperäiskarjaa ja ihmeteltiin heidän lenkkeilyä karjan kanssa. Olivat kai siirtämässä niitä johonkin? Muut olivat narun päässä kiinni, mutta iso sonni haahuili omiaan ja parkkikselle palatessamme se seisoi keskellä parkkista ja tuijotteli meitä. Iitu sanoi pari pöhöhdystä ja Urho yritti myös, mutta käskystä lopettivat. Karjalauma jatkoi matkaansa ja mekin päästiin autoille.