Anskin ja Rikun kanssa käytiin kiertämässä Kaitalampea ja koirat saivat siellä uida. Saatiin olla ihan rauhassa, kun oltiin ajoissa liikenteessä. Iitu ja Riku uivat kovasti ja hakivat palloja vedestä. Urho kahlaili ja oli todella syvällä ja meni myös pallon perässä, paljon ei puuttunut että olisi uinut kunnolla. Yhdessä kohdassa Iitu veti hännän ihan koipien väliin ja hypähti taaksepäin haistellessaan maata. Oli jonkun aikaa todella epäluuloisen oloinen ja oletettavasti siinä on käynyt joku villieläin. Ei kyllä riistaan reagoi noin, vaan olisiko ollut ilveksen haju? Pojat ei tajunneet mitään.

Urho ja Riku tottistelivat vuoronperään. Urhon kanssa otettiin seuraamista ja se menee kyllä nyt kivasti. Häiriötä saatiin Anskista ja parkkiksen reunoille mentäessä. Pienellä muistutuksella kontakti palautuu heti. Ja saatiin tosi hienoa pätkää ihan parkkisen reunassa, jossa paljon hajuja ilman kontaktin tippumista. Käännöksiä koitettiin myös ja ihan ok menevät, mutta nyt ne pitää ottaa ohjelmistoon joka kerta treenattaviksi, että saadaan vielä parempia niistä.

Jättävissä otin nyt hieman aikaa ennen palkkaamista ja ne Urho kesti hvyin. Tosin edelleen liikkeet saisi suorittaa nopeammin, varsinkin istumisen. Maahanmenossa tein itse apuliikkeen suoraan alaspäin, josko se nopeuttaisi maahanmenoa. Seisominen oli tosi hieno.

Luoksetuloa lähietäisyydeltä ja palkka suunkautta kädestä Urholle. Edelleen täytyy auttaa käsillä, että tulee ihan suoraan, mutta eiköhän sekin siitä. Luoksetulossa jätin Urhon maahan ja tein sen niin, että namikäsi meni Urhon nenän edestä alas, jotta jäisi suoraan asentoon. Sehän toimi ja hienosti jaksoi poika odottaa, vaikka juoksin kentän toiseen päähän. Vauhdilla poika tuli luokse käskyn saatuaan ja palkkasin nameilla eteeni ja hyvin Urho kyllä jarrutti, ettei tule päin. Eteenmeno palkan vei Anskin Urhon näkemättä ja seuruutin oikeaan kohtaa, jossa perusasennosta näytin eteenmenolle päin ja odotin kontaktin ja annoin lähtö käskyn. Hui sitä vauhdin määrää.

Se mihin nyt Urhon kanssa täytyy keskittyä on maltti. Eli kun joku käsky annetaan niin siellä myös pysytään. Niin helposti katkeaa ajatus ja lähtee haistelemaan jos vaikka puhutaan hetki, enkä keskity Urhon tekemisiin. Lopuksi otettiin paikkamakuu Rikun kanssa ja autoin taas Urhon namikädellä suoraan maahan ja siinähän se poika pysyi hienosti. Kävin palkkaamassa pari kertaa ja kehuin kun katsoi minuun päin, pää nimittäin vähän pyörii, jos jotain häiriötä ilmenee. Parasta, että Urho oli ihan hiljaa.

Siirryttiin kentälle ampumaan. Otin taas lämmittelyksi seuraamista ja perusasentoon tuloa kiertäen, joka menee nyt hienosti. Iitu kiertää sivulle ilman käsiapua, täyskäännöksiin ei vielä osaa tätä yhdistää vaan lähtee tarjoamaan vanhaa liikettä. Seuraamisessa 2 laukausta, ei reagointia. Ensin paikkamakuu, jossa oli näkyvillä eikä ammuttu. Sitten toinen, jossa menin piiloon. Ensin Iitu oli aktsellut perään kaulapitkällä, mutta asettui sitten rennosti odottelemaan. 2 laukausta ja Iitu oli hiljaa, ihan varma en ole oliko se Iitu vai lintu, kun toisen laukausken jälkeen kuului ihan pieni, lyhyt piip. Sitten vähän pallo palkkaa.

Meidän pihalla otettiin vielä hyppytreeniä. Iitun perussarja ei mennyt niin hyvin kuin viimeksi. Välillä hyppäsi löysästi ja sitten taas yhtäkkiä viimeiset 2 estettä pitkällä loikalla. Saatiin kuitenkin hyväkin sarja, tosin vähän hitaampi kuin viimeksi. Okserilla Iitu meni jo paremmin kuin viimeksi, mutta kun aloin pitämään sitä oikealla puolla meni pasmet sekaisin ja neiti ei enää irronnutkaan hypylle, vana tuli tarjoamaan sivulle tuloa. Menin sitten itse pallon luokse ja näin saatiin onnistuneita hyppyjä. Iitu hyppää hyvin tarkasti, ei käytä turhaa voimaa. Nostettiin okseri 50cm ja siitä taas alas 20cm.

Vaikka kovasti treenataankin niin kyllä sitä välillä huilataankin, varsinkin mökillä.