Anskin kanssa taas aamusta Luukissa. Talloin itse Urholle n. 130 askeleen jäljen, jossa nameja joka 3. askeleella ja ennen keppiä pidempi tyhjä kohta, 7 keppiä. Urho lähti taas innoissaan hommiin. Oli kuitenkin rauhallinen ja jäljesti nätisti nenä alhaalla. Ekalla kepillä tarvitsi muistutuksen maahanmenosta ja sen jälkeen ilmaisut onnistuivat hienosti, tosin parilla kepillä taisi saadan hajun jo pari askelta aikaisemmin ja tarjosi maahanmenoa turhan aikaisin. Itse jäljestäminen oli hienoa ja tarkkaa, eikä minkäälaista rynnimistä esiintynyt edes namittomilla kohdilla. Hieno jälki rankan treeniputken päätteeksi.

Into on kova päästä jäljelle

Innokas jäljestäjä

Anski talloi taas Iitulle metsään 2 janaa. Molemmissa oli 3 purkkia ja toisella myös pallo lopussa. Itse janat Iitu suoritti hienosti, jos sitä vähänkin pidätteli suoristi menosuuntansa. Ekalla merkkasi jäljen, mutta alkoi kuitenkin hiukan pyöriä jäljen päällä. Toisella nosti jäljen paremmin, purkkien ansiosta nenä painui alas ja pysyi siellä hienosti. Pallo oli extrapalkkio jäljen päässä.

Siitä siirryttiin golfkentän parkkiin ja tallottiin esinesuikale. Urholla 3 esinettä. Urhoi lähti vauhdilla ja ensin nousi keskiesine, sitten takaesine ja kovasti Urho teki töitä ja etsi löytääkseen etuesineenkin. Menin sitten vähän lähemmäksi etuesinettä ja kutsuin Urhoa ja siitä se etuesinekin sitten löytyi kuitenkin omatoimisesti. Vauhtia Urholla oli riittävästi ja poika näytti nauttivan taas esineiden etsiskelystä.

Lompakko löytyi

Iitulla myös 3 esinettä, mutta ne piilotettiin. Iitu vastasi jäynään samalla mitalla ja vaikka lähti täysiä ensimmäistä esinettä hakemaan pysähtyi kuin seinään etuesineellä ja toi sen. Toisella lähetyksellä sai hajun keskiesineestä, mutta ei saanut tarkennettua. Etsi sitten kovasti alueelta ja lopulta takaa löytyi kello. Ja viimeisellä lähetyksellä löytyi myös keskiesine helposti.

Kiire on etsimään esineitä

Kello löytyi

Urho tottisteli Viivin kanssa vuoronperään. Aloitettiin perusasennolla ja seuraamisella, jotka meni hienosti. Seuraavaksi oli vuorossa jättävät, jotka toimivat myöskin mukavasti. Vikalla kierroksella luoksetuloja lähietäisyydeltä, sitten pitkältä matkalta ja eteenmeno. Vauhtia pojalla riitti ja kivasti jaksoi työskennellä.

Perusasento

Eteenmeno

Tästä siirryttiin vielä kentälle ja ammuttiin ensin Iitulle ja Viiville. Iitu ei reagoinut mitenkään paukkuihin. Urho ja Riku seuraavana vuorossa, eikä minkäälaista reagointi.