Perjantai illan iloksi halilla Tarjan ja Tuulin kanssa treenailemassa. Tällä kertaa Iitu pääsi ensin hommiin. Hyvin sieti vieraat koirat parkkiksella, eikä hallissakaan välittänyt toisista mitään. Ice ja Koda häiriköivät Iitua treenaten omia juttujaan.

Aloitettiin seuraamisella ja otettiin ihan pientä pätkää ja heti jos Iitu lähti aukeamaan/edistämään otin askeleen taaksepäin ja jos korjasi hyvin palkkasin. Tämä vaikutti toimivan kivasti ja Iitu alkoikin itse korjaamaan asentoaan suoremmaksi, jos sattui edistämään.

Metallikapulan pito meni kivasti, mutta sitten otin kapulan tuomisharjoituksia, jonka seurauksena alkoi taas Iitun hampaat kalista. Jatketaan siis vielä pelkillä pitoharjoituksilla. Avon hyppy meni mukavasti, samoin kaikki 3 jättävää. Ruutua otettiin lähietäisyydeltä näyttönä ja kauempaa lelulle menolla ja hyvin onnistui molemmat.

Urhon kanssa seuraamista ja käännöksiä. Kivasti toimi poika, tosin käsi avun kanssa. Jättävät maa ja seiso onnistuivat myös, mutta niissä seuraaminen väljenee heti. Metallikapulan pitoa otettiin pari kertaa ja tokalla kerralla ei enää olisi kapulaa halunnut suuhunsa ottaa? No suostui kuitenkin ja siitä saikin ison palkan.

Puomilla treenattiin kontakteja ja itse puomiakin pari kertaa. Nyt Urho selvästi tajusi olevansa korkealla ja alkoi vähän jänskättämään puomilla liikkumista. Saatiin kuitenkin onnistunut suoritus. A-esteellä sama homma eli alkoi jänskättämään ja sitten piitkin vaan vauhdilla suorittaa este ja palkka harjalla auttoi pojan rohkaisemaan mielensä. Ihme jänskättämisiä, mutta kuuluvat varmaan ikään?

Ruutua samalla tavalla kuin Iitulla ja hvyin toimi. Leikittiin myös pienet hetket pupulla. Alohyppy namiaslustan kanssa toimi hienosti. Paikkamakuussa oli hankaluuksia pysyä, mutta viimeisellä kerralla keskityin itse kunnolla ja saatiinkin pitempi onnistunut suoritus välipalkkauksella. Molempien koirien kanssa otettiin myös putkea ja muita agijuttuja huvin vuoksi.