Perjantaina töiden jälkeen suunnattiin lähimetsään koittamaan uusia lumikenkiä ja samalla koirat sai hyvän lenkin. Todella mukavaa vaihtelua päästä kulkemaan muuallekin kuin vain aurattuja teitä. Illalla ajeltiin sitten Veikkolaan halleilemaan.

Urho sai taas aloittaa ja samaa perussettiä otettiin. Jättävistä hinkkailtiin maa ja istu, koska Urho tarjosi seisomista istumisen sijaan. Lopetettiin sitten pariin onnistuneeseen istumiseen. Merkkiä saatiin otettua jo pitemmältä matkalta n. 4m ja ohjatussanoudossa saatiin otettua syvyyttä mukaan, nyt vaan pitäisi tietää miten tästä edetään? Tasamaanouto kapulalla ok, luovutusta otettava erikseen paljon. Alohyppy ja hyppynouto lelulla ok. Kaukot lyhyeltä matkalta ok. Paikkamakuu n. 1min, pysyi rauhallisesti paikoillaan. Loppuun luoksetulo istumisesta ja Urho tulee kyllä ihan täysiä ja hienosti eteen istumaan.

Iitun kanssa samoja juttuja. Tällä kertaa treenattiin niin, että Iitu oli koko ajan käskyn alla, eikä saanut yhtään riekkua liikkeiden välissä. Alun seuraaminen käännöksineen meni hyvin ja Iitu alkoi koko ajan keskittyä paremmin. Jättävät ok. Hyppynouto ja ohjattunouto ok, eikä tasamaanouto 2kg kapullalla tuottanut ongelmia. Tosin kapulalla piti haukahtaa, mutta tähän on tosi vaikea puuttu koska Iitu muuttuu helposti passiiviseksi. Merkillä piti myös haukahdella, mitenköhän noihin haukkumisiin saisi puututtua ilman, että toimintakyky kärsii? Kaukoissa seisomisessa ottaa helposti askelia, vaikka ihan edestä vaan nostatan ylös. Paikkamakuussa oli rauhallinen ja luoksetulo vauhdikas loppuun asti.

Lauantai aamuna Luukkiissa taas ampumaan Anskin kanssa. Otin Iitun kanssa seuraamista ja Anski alkoi vaan ampumaan. 2 ekalla paukulla pientä into piipitystä, kolmannella hiljaa. Nyt ei enää ilmennyt minkäänlaista ärtyneisyyttä paukkuja kohtaan. Iitu sai myös treffata Rikun, joka alkoi jo Iituakin kiinnostaa ja vähän ottivat jo juoksuaskelia kimpassa. Eikä Iitu välittänyt, vaikka Riku kävi nuolemassa Iitun suupieliä, Iitun saatua namin.

Urho pääsi sitten riekkumaan Rikun kanssa ja tänään välillä leikittiin ja välillä hajut veivät poikaa mukanaan. Ihan kivasti Urho oli kuulolla, vaikka muutakin häiriötä oli ympärillä. Narulelulla leikittiin kovasti ja juostiin myös ristiin rastiin.