Illalla toistamiseen Ullan opeissa, tosin koira vaihtui välissä. Urhon parina oli tällä kertaa valkkari uros, josta poitsu ei sen ihmeemmin välittänyt. Vähän katseli ja haisteli perään, eikä Urho reagoinut aikaisemmin kentältä lähteneeseen räyhäävään belggari urokseenkaan. Toivotaan, että poitsu pysyy yhtä sosiaalisena.

Treenit aloitettiin set point harjoitteella, okserilla. Askeleet lähtö ponnarilta okserille oli 4 ja korkeutta oli 25, josta nostettiin 45cm. Jatkossa tätä treeniä voi tehdä aloittamalla 35cm, nostamalla aina 50cm asti. Urho hyppäsi nyt hyvin ja keskittyneesti. Ehkä alkuviikon huiliminen auttoi asiaa.

Perussarjaa hyppäsi myös hyvin ja kevyesti. Ensin otettiin perussarjaa 4 askeleesta ja sitten lähtöetäisyys oli satunnainen ja otettiin myös ohjaajan liikettä mukaan. Huomattiin, että Urho alkoi kaartamaan vasemmalle, joka saattaa johtua seuruuttamisesta ja tästä johtuvasta toispuoleisuudesta. Venytyksiä sitten Urhollekin. Lenkin tai treenien jälkeen pitäisi tehdä samoja venytyksiä kuin Iitulle.

Radanpätkää päästiin taas ottamaan. Aloitettiin takaperinketjuttaen kepeiltä, jotka menee mukavasti kun alussa ja lopussa on targetit. Verkot auttavat edelleen Urhoa suoritumaan itsenäisemmin kepeiltä. Putkeen painellaan vauhdilla ja Urho hakeutuu kivasti esteille. Vauhtiakin löytyi mukavasti ja Urho oli ihan fiiliksissä.

 

Tehtiin myös toinen pätkä ja Urhon vauhti sen kuin kasvoi. Tuntui, että poika todella nautti menostaan. Putken jälkeen mutkat meinasi mennä pitkiksi, kun vauhtia oli reilusti. Saatiin kuitenkin oikein onnistunut pätkä tehtyä.