Ajelin koirien kanssa pitkästä aikaa Salmeen ja talloin Iitulle n. 300m jäljen, jossa oli nameja siellä täällä useammalla askeleella peräkkäin, 4 keppiä ja pallo. Jana oli täyspitkä ja jälki lähti vasemmalle. Jälki sai vanheta puolisentuntia kun käytiin lenkkeilemässä Urhon ja Iitun kanssa.

Sitten pääsi Iitu hommiin. Keskityttiin janalla ja hienosti Iitu malttoi odottaa ja vasta luvan saatuaan lähti etenemään suoraan janalla. Ihan pikkasen neiti kaartoi oikealle, mutta niin vähän etten vaatinut korjaamaan. Jälki nousi hienosti ja Iitu lähti jäljestämään hyvin. Namit selvästi rauhoittivat ja tarkensivat Iitun työskentelyä. Kepit ja piilotettu pallo nousivat hienosti, kulmista osan Iitu otti hienosti, osalla oli pyörimistä. Kokonaisuudessaan ihan jees jälki.

Urholle kävin tallomassa esinesuikaleen ja vein esineen (kukkaron) sinne valmiiksi. Autolla nostatin lähiesineen ja sitten vaan poika hommiin. Täysillä lähti suikalleelle ja paineli sitten alueen yli päästä. Etsiskeli sitten esinettä ja palasi takaisin alueelle ja sieltä se kukkaro löytyikin ja vauhdilla tuli myös palautus.

SItten vähän tottistelin molempien kanssa. Urhon kanssa perusasentoa ja odottelin vaan ilman käskytystä, että Urho tarjoaa liikettä josta sitten naksuttelin. Seuraamista ja käännöksiä otettiin myös. Täyskäännös vaatii vielä nopeutta ja parempaa tekniikkaa. Täytyy kysellä joltain vinkkiä asiaan. Loppuun vielä luoksetulo, joka oli todella vauhdikas. Iitun kanssa otettiin myös seuraamista ja asento oli parempi kuin pitkään aikaan. Hitaampi seuraaminen vaatii neitiä keskittymään ja parantaa suoritusta. Liikkeestä istuminen tuotti ongelmia, Iitu tarjosi vaan maahanmenoa. Useamman toiston ja avun jälkeen onnistui sitten viimein tämäkin liike. Iitulle myös luosketulo loppuun ja laukalla tuli perille asti.