Perjantaina Anskin kanssa Luukissa. Aloitettiin tottistelu poikien kanssa. Urho keskittyi aika hyvin, tosin muutamia kertoja unohtui omiin maailmoihinsa. Virittämisen jälkeen seuraamista ja mukavasti meni. Otettiin paikalla pyörimistä ja käännöksiä, jotka sujuivat tänään hyvin. Häiriötreeniä otettiin palanutta autoa kohti, joka oli keskellä parkkista. Joku keppi myös häiritsi Urhoa, mutta pienten muistutusten jälkeen tarjosi taas kontaktia.

Jättävät sujuivat myös tänään mukavasti. Istumisessa käytin namikättä ja sitä Urho ei jää tuijottamaan, eikä suoritus nopeus näin ollen kärsi. Maahanmenossa ja seisomisessa otin avun jälkeen jo muutamia askeleita eli seuraavaksi pitäisi alkaa pienentämään itse apua. Luoksetuloja läheltä ja Urho tuli suoraan ja tiiviisti, kun pidin käsiä vyötäisillä ja aloin siitä pikkuhiljaa siirtämään käsiä kauemmaksi toisiaan. Vauhtiluoksetulossa Urho jäi makoilemaan paikoilleen ja hyvin pysyi. Itse luoksetulo oli taas hyvin vauhdikas, mutta poika muisti myös jarruttaa ennen palkalle tuloa. Eteenmenossa Anski vei kipon ja namit ja vaikka Urho selvästi tiesi namien olevan purkin päällä malttoi odottaa käskyt ja otti kontaktin ennen kuin lähetin eteenmenolle. Lopuksi vielä parin minuutin paikkamakuu Rikun kanssa, jossa Urho pysyi hyvin. Kerran kävin korjaamassa asentoa, kun Urho heitti toiselle lonkalle.

Siirrytiin kentälle ampumaan Iitulle. Neiti oli innokas ja jätin ensin paikkamakuuseen. Ekalla käskyllä meni maahan, mutta pomppasi heti takaisin istumaan. Kolmannella käskyllä meni maahan ja pysyi siellä, itse olin piilossa. Sitten seuraamista, joka oli ihan kauheaa. Iitu kävi todella kierroksilla ja poikitti pahasti, mikään ei oikeastaan auttanut tähän. Ammuttiin 3 laukausta, joissa häntä alkoi heilua todella kovasti, ei muuta reaktiota. Otettiin vielä seuraamista imuttaen ja tätä kai pitäisi alkaa treenaamaan. Imuttamisessa neiti pysyi suorassa, joten kai sitä pitäisi koko liike opettaa uudestaan. Sivulle tulot kiertäen menee pääsääntoisesti jo kivasti ja täyskäännös pienellä avulla.

Uutena asiana koitettiin iskunoutoa. Leikitin Iitua ja Anski vei kapulan kauemmas. Leikkimisen päätettyäni lähetin Iitun kapulalle ja sen nostettuaan ja tultuaan tarpeeksi lähelle "vapaa" käsky ja Iitu sai käydä patukkaan kiinni. Muuten homma toimi kivasti, mutta menosuuntaan saisi tulla enemmän vauhtia ja Iitu ei meinaa malttaa irrottaa otettaan kapulasta vapaa käskyn saatuaan. Eiköhän tämäkin ala sujua, kun saadaan toistoja aikaan.

Vielä paikkamakuu Iitulle ja nyt oli rennomman/purkautuneen oloinen ja tottelikin ensimmäisillä käskyillä, paitsi kun piti nousta istumaan. Eteenmeno patukalle ja vauhtia oli riittävästi.