Sunnuntai aamusta Luukissa. Anski talloi Iitulle alokasluokan jäljen 8 kepillä, nameja oli siellä täällä. Itse talloin Urholle 100 askeleen jäljen myötätuuleen pellolle. Keitettyjä possun kielen palasia oli jokaisella askeleella 2-3.

Urholla oli kova hinku hommiin ja se jäljestikin innokkaasti ja nenä pysyi paremmin alhaalla. Paremmat herkut toimivat siis toivotulla tavalla. Loppupalkalla meni käskystä maahan.

Iitun ekalla lähetyksellä janalle se lähti vinoon, joten pysäytin sen heti ja otin uuden lähetyksen. Nyt Iitu eteni aika hyvin suoraan ja nosti jäljen hienosti. Itse jäljestäminen oli myös aika kivaa ja motivaatiota ainakin neidillä riitti. Kaikki kepit nousivat ja suurimman osan kulmistakin otti tarkasti. Aika hyvä jälki kokonaisuudessaan. Välillä nenä nousi, mutta Iitu palasi heti takaisin jäljelle mentyään hiukan ohi.

Esinetreenit otettiin myös 2 suikaleella. Molemmilla taisi olla vähän ongelmia esineen löytymisessä. Iitun kanssa taidettiin hakea oikein haju esineestä ja Urhoa hetsattiin esineillä ruudussa.

Vielä yritettiin mennä kentälle ampumaan, mutta siellä oli bh-koe meneillään, joten eipä päästy.