Perjantain ratoksi ajeltiin Helkkuun tottistelemaan vieraalle kentälle. Iitu sai aloittaa hommat ja seuraamista taas hinkattiin. Aloitettiin muutamilla askeleilla, käännöksillä ja täyskäännöksillä. Meni hyvin ja Iitu hakeutui kivasti oikealle kohdalle. Aloin tekemään pidempää suoraa hitaasti kävellen tarkoituksena ampua ja heti alkoi Iitu vähän poikittamaan. Käännyttiin takaisin ja Iitu suoristui. Uusi yritys ja nyt pysyi paremmin suorana ja ammuttiin 2 laukausta, ensimmäisellä pieni pompahdus ja toisella katsominen ampujaan päin. Palkkasin vasta ampujen jälkeen saatuamme nätin seuraamispätkän. Siitä seuruutin paikkamakuuseen, jonne Iitu jäi nätisti. Laitoin namit rinnan alle etenin 30 askelta. 2 laukausta, joihin Iitu ei reagoinut mitenkään. Tultuani lähemmäksi vapautin nameille. Sitten neiti palkitsikin itseään pelaamalla pallon kanssa pitkin poikin kenttää. Loppuun luoksetulo läheltä ok ja kaukaa tuli laukaten koko matkan.
 
Urho pääsi hommiin Rikun kanssa samanaikaisesti. Ensin ilmottauduttiin, joka muuten ok mutta tuomaria piti käydä moikkaamassa. Urho ensin paikkamakuuseen ja juuri meni traktori tietä pitkin jota sitten ihmeteltiin ja vaati 3 käskyä ennen kuin heitti makuulle. Hyvin pysyi koko sen ajan, kun Riku suoritti liikkeitä. Pientä piippailua kuului välillä.
 
Liikkeiden tekeminen olikin hauskaa tai ainakin Urholla oli. Seuraaminen välillä hienoa ja välillä tippui kontakti. Jättävissä Urho alkoi tarjoamaan pysähtymistä jo ennen aikojaan, mutta viimein sain istumisen ja maahan menon onnistumaan bh:n tapaan. Tosin tässä välissä herra teki muutaman kerran sen, ettei lähtenyt seuraamaan, vaikka annoin käskyn ja lähdin itse liikkeelle. Luoksetulossa pallo vetoketjun kohdalla ja hienosti tuli suoraan eteen istumaan.
 
Hetken huilin jälkeen otettiin vielä kapulatreeniä pitkästä aikaa. Ensin iskunoutoja, jotka hyviä. Herra ei vaan malttanut tiputtaa kapulaa ennen kuin pääsi pallon luokse. Sitten pitoharjoituksia Urhon istuessa edessä. Ensimmäisellä yrityksellä odottelin liian kauan ja kapula tippui. Sen jälkeen pari yritystä, jotka onnistuivat hyvin kunhan vaan itse oli skarppina. Saaliilla tehtiin nämä harjoitukset. Lopuksi eteenmeno ja Urho näki, kun pallo vietiin eteen. Ekalla yrittämällä keuli ja toisella malttoi mielensä, josta vapautin pallolle.
 
Vielä kerran Urho pääsi kentälle ottamaan ilmottautumista Hepun kanssa. Heppu tuli sitten moikkamaan Urhoa ja Urho oli vaan ihmeissään, että mikäs kaveri tämä on. Uusi yritys ja hyvin onnistui.