Urhon kanssa Kirkkonummella Suskin opeissa. Iitu pääsi ennen treenejä purkamaan itseään Rikun kanssa ja kovasti karvaiset painelivatkin kentällä.

Hyvin alkoi treenit, kun Urho vetäisi minut autosta ulos tultuaan pusikkoon, jossa oli ihanainen Viivi käynyt hetkeä aikaisemmin. Siitä sitten ilmottautumaan ja Urho skarppasi hienosti. Hyvin keskittyi, vaikka ympärillä olikin häiriötä. Siitä siirrytiin Rikun kanssa paikkamakuuseen ja Viivi tottisteli häiriönä. Rauhallisesti Urho makoili ja pitkän tovin, ainakin reilu 5min.

Suskin kanssa otettiin seuraamista ja saatiin pitkiäkin pätkiä hyvännäköistä menoa. Pysähtymiset vaatii herättelyä ja tehtiin niitä juoksusta, jolloin virhe oli koiralle selkeämpi. Jättävät meni suht hyvin. Nopeutta nyt saisi aina olla enemmän.

Sitten treenailtiin ekaa kertaa iskunoutoa. Eli kapula jätettiin maahan ja koiran kanssa siirryttiin kauemmas. Siitä lähetys kapulalle ja kun koira nappaa kapulasta kiinni, lentää pallo samantien suoraan eteenpäin. Ja tätä otettiin muutamia kertoja, jatkaen aina siitä mihin kapula jäi. Otettiin myös kapulan pitoharjoituksia. Urho eteen istumaan, pallo kaulan alle ja kapula nenän eteen. Sitten kapulasta ote ja käytetään kättä pari kertaa kapulalla ennen irrotuskäskyä, jonka jälkeen pallo tiputetaan koiralle. Kaksi kertaa tehtiin harjoitus ja Urho onnistui hienosti. Piti kapulasta nätisti ilman pureskelua ja irrotti käskystä.

Iitun kanssa otettiin läheisen Lidlin parkkiksella seuraamista imuttaen. Itsestä ainakin tuntui, että meni mukavasti, mutta vaikeaahan se on nähdä mitä se koira oikeasti tekee.