Maanantaina Urho pääsi hoitoon Remun luokse. Jonkin aikaa oli itkeskellyt mun perään, joten ehkä jonkinlaista leimaantumista on jo tapahtunut. Kivasti oli heillä päivä mennyt ja lapset olivat leikkineet kovasti. Illalla ajeltiin sitten Nummelaan hakemaan lihoja koirille ja Urho nukkui koko matkan. Se on kyllä tosi reipas matkustaja.

Nyt on Urho joutunut olemaan työpäivien ajan Iitun ja Eliaksen kanssa.  Hyvin on mennyt ja tuhottu on ainoastaan tuhoamiseen tarkoitettuja maitopurkkeja. Iltaisin on koko porukalla kova "iltavilli" kohtaus. Olohuoneessa juostaan peräkanaa sohvaa ympäri ja välillä painitaan. Vanhaherra Eliaskin on nuortunut ja innostuu kovasti leikeistä.

Sossuilemassa oltiin Myrtsissä tiistaina. Treenien aluksi höpöteltiin ja Urho sai sen ajan käydä tutustumassa ihmisiin. Niin reippaasti poika tassutteli ihmisten rapsuteltavaksi ja tutustui myös ympäristöön. Sitten herra nukkuikin treenien ajan autossa.

Iitun sossuilut meni hienosti. Ei pörähdystäkään, vaikka muilta tulikin pörräilyjä ja haukkuja. Perusasentoa hinkkailtiin useampaan otteeseen ja seuraamistakin otetiin. Iitu malttoi keskittyä hienosti seuraamiseen ja käännöksissä takapää toimi hyvin. Tunti tuli pyörittyä parkkiksella ja käytiin tekemässä pikkulenkkikin Iitun kanssa kaksistaan, mutta tietenkään vieraita koiria ei tullut vastaan. Mutta hyvä näinkin.