Kannattaisi heti kirjoitella ylös, kun muuten tuppaa unohtumaan puolet. No, joo keskiviikkona illalla Urho kävi vielä agitreeneissä. Alastuloharjoitusta otettiin 9 askeleella ja etäisyyden arviointia 6-9-9. Hyvin onnistuivat harjoitteet. Jatkossa hyppytekniikkaa voidaan Urhon kanssa treenata 2krt/vko ja 2 harjoitetta kerrallaan.

Lisäksi otettiin keppejä, jotka meni ihan mukavasti ja rytmiä alkaa löytymään. Lopussa meinaa tulla vähän kiire, mutta oma etenemiseni saattaa olla siinäkin syynä. Otettiin myös 3 hypyn kautta kepeille tuloa ja se onnistui hyvin.

Radanpätkää taas lopuksi.

Renkaaseen asti meni mukavasti, mutta sitä Urho ei sitten halunnutkaan suorittaa. Otettiin rengasta lopuksi omana treeninään ja lähempää se onnistuikin eli ongelmia tuottaa askeleiden asetteleminen renkaalle.

3 viimeistä estettä otettiin myös erikseen ja Urho kuunteli hyvin pituuden jälkeen haltuunoton ja siitä keinulle menon. Keinussa oli taas alastuloa pehmentämässä viltti keinun alla. Reippaasti Urho keinulle menee, mutta kehon hallinta ei oikein riitä keinulla pysymiseen alastulossa. Urho menee matalammaksi keinun lähtiessä alas, joka auttaa keinulla pysymistä. Takajalat on ne mitkä meinaa pysähdyksen voimasta tipahtaa alas.

Perjantaina oltiin sitten jäljellä aamusta. Talloin Urholle 180 askeleen kaarteen (hevosenkengän), jossa ekalla suoralla 1 keppi ja vikalla 3, että pystytyään lopettamaan jälki jos tuottaa ongelmia uudessa paikassa. Urho jäljesti ihan kivasti, ei ryysinyt pahemmin namittomilla kohdilla ja ilmaisi kepit hienosti. Apilapelto oli jo aika pitkää, mutta siitä huolimatta Urhon nenä pysyi alhaalla.

Iitun jäljen talloin myös itse 900-1000 askelta, 5 piikkiä, 3 keppiä, 2 palloa ja nameja siellä täällä. Jäljen poikki Anski teki harhan, joka oli 1h vanhenpi jäljeä ja itse jälki ajettii 1 ½h vanhana. Pohjana säären pituista apilaa, välillä kuivempia kohtia, jossa ei paljoa kasveja. Ekaa kertaa paalulla ei ollut nameja ja sitä Iitu vähän ihmetteli ja haisteli paalua, mutta sitten aloitti jäljestämisen reippaasti ja innokkaasti. Välillä Iitu teki pientä siksakkia jäljen päällä, mutta tiesi missä jälki meni. Nenä oli myös korkeammalla, mutta se varmastikin johtui korkeasta apilasta, koska matalammilla kohdilla nenä painui taas alemmas. Harhan Iitu merkkasi ja olisi halunnut molemmissa kohdissa jatkaa sitä pitkin. Ennen Iitu ei ole näin voimakkaasti reagoinut harhoihin, mutta mietittiin myös, että Anski on monta jälkeä Iitulle tallonut ja vaikuttasko se asiaan? Kun ei päässyt harhalle jatkoi sitten oman jäljen ajamista. Piikit otti tarkasti, yhdellä vähän haparoi ja haki jälkeä. Kepit ja pallot ilmaisi hienosti. Jäljen pituus ei tuntunut missää ja motivaatio pysyi koko ajana yhtä korkealla. Tämä olikin tämän kauden pisin peltojälki.

Golfkentän parkissa tottisteltiin. Urhon kanssa otettiin kaikki perusliikkeet, jotka menivät ihan ok. Kontaktiharjoitusta purkin kanssa, joka olikin haastava, mutta saatiin hienot onnistumiset. Luoksetulossa Urho jäi maahan makaamaan ja hienosti odotti kutsua. Eteenmenossa palkka vietiin Urhon näkemättä ja otin Urhon perusasentoon, annoin vihjeen ja odotin kontaktin oton ennen kuin lähetin. Vauhdilla poika paineli eteenmeno kipolle. Paikkamakuussa Urho makoili Viivin ja Rikun välissä hienosti ja hiljaa n. 4min. Kävin palkkaamassa pari kertaa ja vaihtelin etäisyyttä.

Lopuksi otettiin sitten esineitä. Tallottiin suikale, jonne laitettiin 3 esinettä. Iitu oli vuorossa toiseksi viimeisenä ja sen pienet esineet oli piilotettu puiden juurille. Töitä neiti sai tehdä kunnolla ja hienosti tarkensikin, kun ei meinannut muuten esineet löytyä. Teki töitä kunnolla loppuun saakka ja motivoituneesti.

Urholla 3 esinettä helpommissa paikoissa ja vaikeimmaksi osottautui etuesine. Hienosti Urhokin jatkoi työskentelyä, vaikkei viimeistä esinettä helposti löytynytkään. Kerran odotin sen kierrettyä ihan minun läheltä, että lähteekö itsenäisti jatkamaan töitä ja niinhän se poitsu teki. Viimeinen esine kun löytyi pidettiin isot bileet! Reipas poika, jolla tänään riitti taas vauhtia esineillä, vaikka alla oli jo muutakin treeniä.