Iitun kanssa otettiin kotipihalla hyppytreeniä lenkin jälkeen. Perussarjalla aloitettiin ja aluksi taas paineltiin 2 vikaa estettä kerralla. Palkka sitten esteiden väliin ja siihen tuli hyvin. Muutaman kerran sai korjata ennen kuin 5 esteen sarja onnistui kokonaisuudessaan hyvin. Toisena harjoitteena otettiin kasvavaa sarjaa, joka menikin tosi kivasti. Pari toistoa riitti onnistuneeseen suoritukseen. Otettiin myös sivulle tuloja kiertäen ja luoksetuloja lähietäisyydeltä. Sivulle tulot onnistuu kivasti ja luoksetulotkin ihan ok, kun vähän auttoi pallolla. Seuraamista otettiin pysähdyksillä ja auttelin sitten namilla pysähtymään suoraan ja itse tein pysähtymiset nopeasti.

Urhon kanssa illalla agiliitämässä. Vaki parimme puuttui ja meidän seuranamme oli 4kk ikäinen griffoni, joka oli Urhon pään kokoinen. Urho taisi luulla toista ensin kissaksi, mutta haisteltuana ja saatuaan pieneltä hammasta taisi Urhollekin selvitä, että kyseessä on koira. Nätisti Urho toista haisteli ja antoi tehdä rauhassa harjoitukset. Urho on kyllä siitä mukava, ettei sillä niin kauheaa hinkua ole mennä toisten koirien luokse, varsinkaan urosten.

Urho aloitti treenitset pointilla. Tällä kertaa etäisyys esteelle oli 4 jalkaa ja harjoituksen tarkoituksena oli treenata nousukulman arviointikykyä. Rimaa nostettiin 30cm -> 45cm. Urho hoiti hypyt hyvin.

Toinen harjoitus oli korkeuden arviointi. 4 esteen sarja, jossa ponnarilta 4 jalkaa, sitten 6 ja 6 jalkaa ja viimeiselle esteelle 9 jalkaa. Muilla esteillä korkeutta 25cm, mutta viimeistä nostettiin 40cm -> 50cm ja takaisin alaspäin. Tässä Urho lähti kaartamaan vasemmalle, joten laitettiin rimat vinoon auttamaan asiaa. Urho hyppäsi hyvin, mutta väsyi selvästi viimeisillä toistoilla, joten tiputtauduttiin nopeammin takaisin lähtö korkeuteen.

Rataa otettiin myös, mutta ensin erikseen pituutta 5 laudalla, joka meni hienosti. Keinua otettiin myös itsekseen ensin ja viltti oli pehmentämässä alastuloa. Poitsu painelee täysiä keinulle ja nyt pysyikin sillä paremmin. Ja hirveä hinku oli keinulle koko ajan, vähän väliä yritti karata sille jos vaan olisi päässyt. Tämän jälkeen sitten otettiin rataa kokonaisuudessaan. Vauhtia riitti ja Urho oli ihan liekeissä. Selvästi nauttii, kun pääsee juoksemaan. Hyvin hakee esteitä ja ohjaaja on se joka tarvitsee enemmän harjoitusta. Toivottavasti tässä nyt molemmat opitaan, jotta päästäisiin joskun kisaamaankin.