Tiistaina oli taas vuorossa agi. Urholla oli treenikavereina 2 uutta tuttavuutta, joista toinen ilmenikin sitten Urhon velipuoleksi Lediksi. Itse treenit meni mukavasti, tosin ihan viimeisessä treneissä alkoi ajatus karkailemaan Urholta. On tuo puolitoistatuntia Urholle hiukan turhan pitkä aika vielä tässä vaiheessa.

Aloiteltiin hyppysarjalla ja okserilla, jotka meni hyvin. Rytmi löytyi ja vartalonhallintakin on taas parantunut. Keskittymiskyky oli myös parempi. Ohjausharjoituksissa otettiin 3 esteen pätkää, jossa jokaisessa oli takaaleikkaus. Aloitettiin takaperin ketjuttamalla viimeiseltä esteeltä. Hienosti Urho kyllä homman oivalsi ja esteet suoritti, tosin edelleen mentiin alle 15cm hyppyjä.

Toiseen ohjaustreeniin ei sitten enää löytynytkään yhtä paljon ajatuksia ja putkea saatiin hinkata muutamaan otteeseen, kun herra yritti kiertää ja hypätä päältä, muttei meinannut muistaa, että sinnehän piti mennä sisään. Muistin palattua ravattiinkin putkessa sitten innolla. Agiin kyllä tuntuu intoa Urholla riittävän.

Keskiviikkona oltiin sitten Emman ja Stellan kanssa Serenan parkkiksella tokoilemassa. Urho pääsi ensimmäisenä vuoroon, mutta eipä se jaksanut tehdä kovin montakaan toistoa perusasennon hinkkaamista tai muutakaan. Ehkä eiliset agitreenit vielä vaikuttivat? Muutama toisto otettiin sitten seuraamista, maa-istu-seiso, kapulan pitoa ja luoksetulo. Ei pikkuherran keskittymiskyky kyllä vedä vertoja Stella siskolle.

Iitun kanssa käytiin kaikki avoimenluokan liikkeet läpi ja hinkkailtiin seuraamisen pysähdyksiä, kun niissä oli viimeksi ongelmia. Naksuttelin aina perusasennon tarjoamisesta ja nopeasti nyt istuikin seuraamisen pysähdyttyä. Kaikki muut liikkeet meni hyvin. Varsinkin hypyssä, vaikka Iitu hypättyään menee ihan vinoon ja esteen toiseen reunaan, palaa se kuitenkin suoraan eteen istumaan. Tämäkin on ollut hankalaa joskus. Kaukot muuten unohtui tehdä, mutta niitä nyt on hyvä treenailla itsekseenkin. Mitähän sitä vaan keksisi, että neiti nousisi varmemmin istumaan. Tämäkin toimii välillä loistavasti, mutta välillä taas ei.