Töiden jälkeen lauman kanssa metsään ja kylläpäs ne painelivatkin menemään. Mentiin järven rannalle ja Iitu kovasti keppiä hakien. Urho kävi kahlailemassa ja riehui vedessä, kaukana ei ollut että sekin olisi lähtenyt uimaan. Toivottavasti se tänä kesänä rohkaisisi mielensä ja alkaisi polskimaan.

Illalla ajeltiin Ullan oppeihin. Aloitettiin vinolla perussarjalla, joka meni hyvin. Tällä kertaa otettiin tähän harjoitukseen myös ohjaajan liikkuminen mukaan, eikä se tuntunut Urhoa häiritsevän. Urho hyppäsi myös paremmin kuin edellisillä kerroilla, mutta parantamisen varaakin vielä löytyi. Alastuloharjoitukset onnistuivat myös mukavasti ja pojalla oli intoa hypellä.

Sitten takaakiertoa ja pientä radan pätkää takaperin ketjuttamalla. Pituutta otettiin ensimmäistä kertaa tänä vuonna ja hyvin meni. Esteet oli tarkoituksella hiukan vinossa toisiinsa nähden, jotta koira joutuu oikeasti hakeutumaan esteelle.

Takaa kiertoa treenailtiin myös. Otettiin sitä molemmista suunnista ja kivasti meni Urholla. Hyvin muisti tämän harjoituksen.