Illalla vielä Luukin kentälle ampumaan koiruuksille. Urho pääsi Anskin ja Rikun seurassa ammuttavaksi. Pojat saivat kentällä mennä menojaan ja leikkiä. Ammuttiin 4 laukasta, joihin ei kumpainenkaan reagoinut. Vähän katseltiin ympärille, että mistä tollanen möykkä kuuluu. Pari kuvaa poikien menosta.

Korvaan kuiskuttelua.

Poikien juttuja.

Koiven maistelua.

Iitu pääsi vuorostaan Päivin&Snoopyn kanssa tottistelemaan ja Anski ampui meille. Otettiin vähän kisamaisempaa treeniä ilmoittautumisineen kaikkineen.

Snoopy paikkamakuuseen ja Iitu hommiin. Seuraamisessa edisti jonkun verran, mutta ekaan pamaukseen ei reagoinut ollenkaan ja toiseenkin vain pienellä pihahduksella, jota ei muut kuulleet. Jättävissä kerroin mikä liike oli vuorossa ja istu/maa hyvät, seisomisessa jostain syystä käytin kovampaa käskytystä kuin normaalisti ja tarjosi istumista, kunnes osasin korjata oman ääneni.

Tasamaanouto 2kg hieno, vaikka juuri kentän laidalle saapui räyhääviä koiria. Iitu toi kapulan ihan lähelle ja sitten laitoin makuulle siksi aikaa, että rähinöitsijät pääsivät kentän ohi. Taisi koiralauma yllättää omistajat, kun hädissään pyydystelivät koiriaan.

Hyppynouto (2 lautaa alle 1m) ja hienosti meni. A:lla nouto myös hieno. Loppuun vielä eteenmeno ja vauhdilla neiti lähti, mutta maahanmenoon vaati 2 käskyä.

Sitten Iitu vuorostaa paikkamakuuseen. Päivi toivoi 3 laukausta ja nehän ammuttiin. Iitu ei reagoinut mitenkään. Koirapuistoon ilmestyi koira, joka innostui Snoopyn liikkumisesta niin, että juoksenteli kentän päästä päähän haukkuen. Iitu ei reagoinut tähänkään mitenkään. Mahtava suoritus Iitulta ja ehkä tässä joutuu jälkikokeeseenkin menoa harkitsemaan.