Luukin isolla parkkiksella Anskin ja Tarjan kanssa. Talloin Urholle 300 askeleen suoran, jossa nameja joka 3. askeleella, 10 keppiä ja 3 yli 10 askeleen namitonta kohtaa, jonka perään muutamalla perättäisellä askeella namit. Jälki vanheni vajaan tunnin ja ilma oli viileähkö ja pieni sivutuuli.

Hyvin lähti jäljestys käyntiin. Ekoilla kepeillä meni taas vinoon ja kun itse oikein keskittyi ja antoi pienen jalka-avun kävi Urho lopuilla kepeillä suoraan maahan. Namittomat kohdat menivät jo mukavasti, jollain mietiskeli hetken ja meinasi tarjota maahanmenoa, mutta jatkoikin sitten jäljestystä. Toisella namittomalla pätkällä vauhti kiihtyi ja sen seurauksena hihna painoi taas herraa väärästä kohtaan ja muuttui levottamaksi. Ensi kerralla täytyy kiinnittää liina pantaan ja valjaiden kautta mahan alta, jos ei sitten häiritsisi. Jäljestys parani loppua kohden ja pidemmänkin jäljen olisi poitsu ajanut. Ihan hyvä suoritus Urholta!

Iitulle talloin lähemmäs 400 askeleen jäljen. Hevosenkengän muotoisen, jossa piikki lopussa. Nameja oli paljon, paitsi ennen ja jälkeen harhan. Paalulla ei ollut mitään, vaan namikasa parin metrin päässä. Vastatuuli oli puuskittainen ja välillä aika kovakin ensimmäisellä suoralla.

Iitu lähti reippaasti liikkeelle, eikä se reagoinut mitenkään namittomaan paaluun. Nenä nousi ja Iitu välillä levoton jäljen aikana, vastatuuli on aina ollut Iitulle vaikea. Ensimmäiselä harhalla bongasi kepin ja taisi saada hajun harhasta, itse harhan yli mennessä se ei mielestäni reagoinut. Toisella harhalla ei minkäänlaista reagointia ja harhat oli tehnyt Anski. Piikin otti hyvin, muttei malttanut syödä nameja ja ehkä tuulen takia meni pallon ohi ja kaarsi oikealle. Otin takaisin jäljelle, jonka jälkeen bongasi pallon.