Anski talloi Iitulle 2 janaa ja minä talloin Urholle 100 askeleen jäljen pellolle myötätuuleen possun kieli herkuilla. Urho keskittyi taas paremmin jäljen ajamiseen ja söi hyvin tarkasti kielen palaset. Nenä pysyi myös hyvin alhaalla ja Urho otti askeleen askeleelta.

Iitun eka jana meni hyvin. Iitu eteni suoraan ja nosti jäljen kivasti ja pallo löytyi palkaksi. Toinen jana alkoi tienpäältä ja käskin Iitun odottaa, mitä en ole aikaisemmin tehnyt. Iitu meni hämilleen, eikä janalle lähetys onnistunut. Ylitettiin sitten tie ja otettiin uusi lähetys ja nyt homma toimi, pallo taas palkkana.

Esineillä taas 2 suikaletta. Urho näki, kun esineen viejä lähti ruutuun, sitten käännyttiin pois päin. Esineet nousivat molemmista suikaleista. Iitulla oli taas vauhti päällä ja juokseminen tuntui olevan kivaa. Iitu siirtyi viereiseen suikaleeseen ja toi sieltä ensin esineen. Tässä ekassa suikaleessa Iitu hinkkasi jonkun aikaa keskivaiheilla sen ylittäminen tuntui olevan vaikeaa, mutta viimein neiti malttoi painaa takarajalle asti ja sieltä esine löytyikin.

Lopuksi siirryttiin kentälle ampumaan Bobic häiriönä. Kentällä olikin sitten enemmänkin häiriötä, kun koirapuistossa oli toisia koiria juoskemassa. Ekat paukut seuraamisessa ja parilla ekalla pieni pomppaus paukun aikana, ei muuta reagointia. Seuraaminen oli välillä parempaa, välillä huonompaa eli edisti jonkin verran. Käännökset vasemmalle auttoivat parantamaan seuraamista ja Iitun keskittymistä. Paikkamakuussa Iitu piippasi ja haukahti parilla ekalla paukulla. Ammutiin useampi laukaus ja kävin sitten vapauttamassa Iitun kun oli hienosti. Vaikka möykkäsikin paikkamakuussa kesti se yllättävän hyvin Bobicin treenaamisen sekä aitauksessa juoksevat vieraat koirat. Ihan lopuksi piti vielä ottaa yksi paukku, josta sitten tulikin useampi, kun neidin piti siihen reagoida. Niin monta kertaa taas ammuttiin, kunnes neiti oli hiljaa.

Jättäviä otin sitten paukkujen jälkeen ja jostain syystä maahanmeno oli hankala. Parin muistutuksen jälkeen onnistui taas, Iitu tarjosi siis istumista jostain ihmeen syystä? Pari vauhtilähtöä otettiin luoksetuloina. Ja hyppynouto ja a-nouto. Hyppynouto meni hienosti, mutta a:lla kiersi takaisin tullessa, tosin heitin hiukan vinoon. Toisella kerralla a meni hienosti molempiin suuntiin.