Käytiin Luukissa Anskin kanssa etsiskelemässä esineitä. Tällä kertaa Iitukin tajusi mitä ollaan tekemässä ja esineet nousivat hienosti. Iitu pääsi siis ekana hommiin ja alueella 5 esinettä. 2 ensimmäistä esinettä nousivat helposti. Kolmatta sitten jo Iitu etsikin pidempään ja palasi mun luokse hakemaan apuja, mutta kun en noteraannut koiraa mitenkään lähti se itsenäisesti jatkamaan etsimistä ja niin se kolmas esine sitten löytyikin. Aivan mahtavaa, että Iitu joka ennen antoi helposti periksi jatkoi ihan itsenäisesti etsimistä. Neljäs esine löytyikin sitten taas helpommin ja lopetettiin treeni tähän onnistumiseen ja hurjat kehut ja palkat. Iitu oli niin tyytyväisen oloinen itseensä, kun palattiin autolle.

Urho pääsi Anskin kopeloitavaksi. Hampaiden näyttäminen ei ollut kivaa, mutta onnistui sekin. Kopeloinnista Urho ei oikeastaan välittänyt. Vierestä kulki sakemanni ja ihmisiä ja Urho katseli häiriköitä kiinnostuneena, muttei ollut menossa mihinkään. Puhuttiin myös Urhon pöydille hyppimisestä ja ruuan varastamisesta. Joo, jotain pitäs tehdä. Otin nyt sitten vesipullon käyttöön, josko siitä saataisiin apu.

Illalla Urho pääsi snautseri Remun ja käppänä Oton kanssa leikkimään siksi aikaa, kun mentiin Iitun kanssa Purinalle tottistelemaan. Kivaa oli pojilla kuulemma ollut ja Otosta ja Urhosta oli tullut oikein bestikset, Remu raasu oli hyljätty. Ottohan on vasta 12 viikkoinen ja huimasti Urhoa pienempi, mutta hyvin oli painit ja leikit mennyt. Luonnetta Otossa on kyllä muillekin jakaa. Urho oli sitten reippaana poikana käyttänyt vieraanvaraisuutta hyväkseen ja käynyt pöllimässä lieden päältä luun (palasen porsaan rintalastaa) ja vedellyt sen huiviinsa tyytyväisenä. Urho on kyllä niin possu . Kivahan se oli hakea kotiin ruokittu ja juoksutettu koiranpentu  , täyden palvelun kyläilypaikka. Kotona olikin sitten hyvin väsynyt nuoriherra.

Iitun kanssa tottisteltiin Purinalla taas samoja juttuja. Tasamaa noudon sain Iitun tekemään ilman haukkua, jee. Hienosti Iitu kyllä käyttäytyi eli sosiaalistamisesta on ollut hurjasti hyötyä. Jotain uutta pitäisi Iitunkin kanssa keksiä, ettei aina tarvitse samoja juttuja junnata. Käy vähän tylsäksi molemmille.