Perjantaina aloitettiin sisäkausi Lily's halilla. Aika haastava paikka ajatellen portaikkoa, jonka kautta halille pääsee. No tuleepahan treenattua sitäkin sitten. Molempien koirien kanssa otin perusjuttuja. Iitun kanssa lähinnä avoimenliikkeitä, varsinkin seuraamista ja pysähtymistä. Vähän otettiin myös agijuttuja, ne kun on Iitusta niin ihania.  Ihan ok meni ja hyvillä fiiliksillä jäin odottelemaan lauantain tokokoetta. Urhon kanssa hinkkailtiin perusasentoa ja seuraamista. Ei se kauhean montaa toistoa jaksa tehdä, mutta jotain kuitenkin. Toivottavasti pojan keskittymiskyky kasvaa iän myötä. Hienosti käyttäytyivät molemmat koirat.

Lauantai aamuna napattiin Emma ja Stella kyytiin ja suunnattiin Hankoa kohti. Oltiin taas hyvissä ajoin paikalla ja ilmottauduttiin ja käytiin lenkittämässä koirat. Sitten lämmiteltiin ja Iitu tuntui olevan hyvässä vedossa ja työskenteli innokkaasti. Ajattelin, että parempi etten hetsaa patukalla, ettei innostu sitten liikaa. Paikkamakuu meni hienosti, eikä Iitu välittänyt toisista koirista ollenkaan. Mutta tottisosuuden koittaessa oli neiti omissa maailmoissaan. Ei innostunut edes hyppyyttäämisestä, jonka avulla on yleensä innostunut kunnolla. Muutenkin neiti oli jotenkin outo.

Paikalla makaaminen 10    Tämä meni hienosti.

Seuraaminen taluttimetta 8   Kontakti putoili, eikä Iitu ollut oikein mukana hommassa.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0    Neiti oli jo menossa maahan, mutta päättikin yht'äkkiä jatkaa matkaansa ja kun kuulin sen tassuttelun oli myöhäistä antaa toista käskyä.

Luoksetulo 5    Ei tainnut pysähtyä tarpeeksi nopeasti?

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9    Aika normi suoritus.

Noutaminen 7½    Lähti laukaten, mutta otti kapulasta huonon otteen ja tiputti kapulan takaisin päin tullessa ja siinä vaiheessa vaihtoi raviin.

Kauko-ohjaus 8    Toisella maahanmeno käskyllä heitti lonkalle ja nousi sitten vasta toisella istu käskyllä.

Estehyppy 5    Iitu ei ollut taas ikinä kuullu käskyjä. Lähti suorittamaan hypyn vasta toisella käskyllä, eikä istunut ollenkaan esteen takana. Takaisin tuli yhdellä käskyllä.

Kokonaisvaikutus 8    Eipä sitä parempaa kyllä ansaittukaan. Ihme tyttönen?

Kokonaispisteet 136    Ei ollut tosiaan meidän päivä jostain syystä. Mutta paikkamakuuseen ja Iitun käyttäytymiseen sai taas olla todella tyytyväinen ja ne on ne tärkeimmät meille.

TK2 jäi sitten haaveeksi, mutta katsellaan josko vielä käytäs avoimessa koittamassa onneamme.