Anskin kanssa Luukin isolla parkkiksella tottistelemassa. Urhon kanssa aloitettiin taas seuraamisella ja saatiin tosi kivaa pätkää aikaiseksi. Hyvin Urho suoristaa itsensä, jos meinaa aueta. Kahdeksikossa oikealle kaartaminen avaa sitä vähän, mutta muuten kontakti pysyy hienosti. Perusasentoon tulemiset menevät välillä tosi hienosti. Varsinkin jos teen harjoituksesta vaikeamman ja siirtyy Urho hienosti viereen. Mutta kun helpotin harjoitusta ei Urho reagoi käskyyn mitenkään ja alkoi sitten tarjoamaan jo maahanmenoa ja seisomista. Joku ihme lukko tuossa hommassa nyt on, mutta onneksi homma toimiin vaikeamman kautta.

Jättävissä ensimmäistä kertaa täyttöpatukka ja hyvin toimi. Istuminen ok, täytyy vaan itse olla tarkkana palkkamisesta eli että siirryn eteen ja palkka lentää Urhon selän taakse häntää kohti.Ensimmäisellä maahanmenolla meni istumisen kautta maahan, mutta sitten loput oli hienoja. Seisomista otin niin, että välillä patukka lensi heti käskyn saatuaan ja välillä vasta pysähdyttään kunnolla. Luoksetuloja muutama ihan lähietäisyydeltä suoraan.

Hetsiluoksetulo, jossa sitten päätettiin koittaa loppuasentoon tulemista. Tuli vinoon, mutta korjautui ensimmäisellä peruuttamisella. Vauhtia pojalla kyllä riittää mikä on tietty mukava juttu. Eteenmenolla Anski laittoi namit kupin päälle, kun oltiin itse lähettämispaikalla ja hyvin Urho tiesi mitä on tekemässä ja vauhdilla paineli purkille.

Talloin vielä Urholle 115 askeleen jäljen, jossa oli serpentiiniä 2 kaarrosta. Nameja oli alussa joka askeleella, sitten joka 3. ja serpentiinin ja lopun joka askeleella. Heinä oli osittain jo todella pitkää. Urho jäljesti hyvin nenä maassa, vaikka heinät vaikeuttivatkin asiaa. Kaarroksissa joutui vähän tekemään töitä, kun ei jälki mennytkään enää suoraa. Hyvin löysi kuitenkin jäljen ja nenä kävi vain vähän jäljen vieressä. Loppupalkalla maahanmeno.

Illalla vielä Talissa oman tottisryhmän kanssa. Iitu ja Ice aloittivat "kokeenomaisella" tottiksella. Ilmottautuminen meni hyvin ja siitä sitten aloittamispisteelle. Iitu pääsi ensin suorittamaan liikkeet ja pientä piippiä kuului jo kun piti odotella, että toinen pääsee paikkamakuuseen. Molemmilla paukuilla piti seuraamisessa haukahtaa, vähän poikitti ja talloin Iitun varpaille, muttei se tästä mitään välittänyt. Henkilöryhmä ok, samoin jättävät. Tasamaanouto 2kg ok, hyppy- ja estenouto ok. Eteenmeno hieno, vauhdilla lähti ja maahan meni ekalla käskyllä. Paikkamakuussa piti ekalle paukulle haukahtaa ja toiselle paukulle sitten haukuttiin vähän enemmänkin häntä heiluen. Sitten rauhoittui ja oli hiljaa loppu ajan. Joo, että se siitä siedättämisestä. Täytyy mietiskellä mitä tuon ampumisen kanssa tehdään? Palkan sai vasta autolla ja hyvin riitti motivaatio hommiin!

Urho pääsi koittamaan loivaa a-estettä. Ensin ei meinannut mennä,  mutta Tarja tuli auttamaan ja piti Urhosta kiinni minun houkutellessa poikaa. Sitten sitä a:ta mentiinkin innolla molempiin suuntiin. Nyt täytyisi vaan päästä käymään Talissa ottamassa useammin tuota loivaa estettä. Perusasentoa otettiin myös pariin otteeseen ja hyvin onnistui.