Iitun ja Urhon kanssa sossuilemassa. Urho pääsi ensin harjoittelemaan remmissä kulkemista ja ihmettelemään Energia Areenan ihmisvilinää. Oman nimensä tunnistaa kyllä selvästi ja luoksekin tulee kutsuttaessa. Reippaasti Urho kävi taas moikkailemassa treenikavereitamme ja muutamia koiriakin. Sitten oli Urhon vuoro mennä lepäilemään autoon. Nätisti jäi nukkumaan häkkiinsä.

Iitun kanssa oli kyllä hyvä treeni. Yhdelle uudelle ryhmäläiselle piti rähähtää, kun tuli ihan iholle. Iitun kierrokset laski kuitenkin heti ja sen jälkeen ei haistelijasta enää välitettykään.

Käytiin porukalla kiertämässä kunnon lenkki Myrtsissä. Tosi hyvin meni ja saatiin useampi onnistunut ohitus ihan vierailla koirilla. Muista häiriöistä Iitu ei välittänyt ollenkaan. Eräs fiksu vastaantulija oli koirineen väkisin tulossa iholle haistelemaan, eikä uskonut ennen kuin kielsin. Sitten tuijoteltiin ihmeissään, että hä? Hyvä fiilis jäi kuitenkin näistä treeneistä.

Urhon kanssa harjoiteltiin kynsien leikkuuta ja se meni hienosti. Pikkuäijä köllötti sylissä kiltisti. Kovasti tuntuu Urho kasvavan. Eipä ole enää kömpelö pentunen, joka tuli reilu viikko sitten. Koko ajan pysyy paremmin isojen perässä ulkona. Iitu on alkanut pesemään Urhon korvat sekä kirputtamaan Urhoa. Iitullahan on ollut tapana kirputtaa pehmolelujaan, onkohan se jonkin sortin "hoivaamista"? Iltaisin olkkarissa sohvan ympäri kulkee kolme hurjaa peräkanaa ja välillä pysähdytään painimaan. Hampaitaan Urho käyttää paljon ja Iitu ja Elias saavat tästä osansa. Onneksi molemmat muistuttavat nätisti kuinka kovaa sopii purra. Kovasti pikkuäijä yrittää myös komentaa Iitua ja Eliasta sekä minua, varsinkin kun laitan ruoka-annoksia isommille ja herra joutuu hetkisen odottamaan ruokaansa.