Aamusta tallomassa jälkiä Vepsäläisellä. Urholle talloin 80 askeleen jäljen myötätuuleen, jossa nami joka askeleella ja keppi lopussa. Jälkiä ei oikeastaan vanhetettu ollenkaan vaan ajettiin pois heti kun kaikki oli saatu tallottua.

Urho muisti heti paalun nähtyään mitä ollaan tekemässä ja jäljesti todella nätisti. Nenä pysyi alhaalla ja namit tuli syötyä. Mielellään olisi ajanut pidemmänkin jäljen. Kepin ilmaisi, mutta vinosti. Tähän täytyy muistaa puuttua ensi kerralla, mutta halusin nähdä miten toimii tauon jälkeen.

Iitulle talloin 100 askeleen jäljen myötä/sivutuuleen, jossa nameja joka askeleella ja keppi lopussa. Iitu lähti myös innokkaasti jäljestämään ja teki töitä hyvin. Muutamaan otteeseen tarkasteli jäljen vierustaa, mutta jatkoi sitten jäljestämistä. Nenä pysyi tuulesta huolimatta alhaalla, keppi ilmaisu ok.

Tallottiin vielä koirille leveähkö esinesuikale, jossa sivutuuli ja 5 esinettä. Urho pääsi Trulyn jälkeen hommiin ja mielenkiinnolla odotin mitä tuleman piti. Trulylla oli siis juoksut alkaneet ja halusin testata miten Urho tähän reagoi. Urho toimi hienosti, eikä siitä huomannut oikeastaan olleenkaan juoksuisen koira suikaleella käymistä. Ehkä vähän enemmän pyöri muutamaan otteeseen sillä alueella millä Truly oli ollut, muttei tehnyt muuta edes haistellut sen enempää. Nostatin 4 esinettä ja Urho toi kaikki vauhdilla Hieno suoritus!

Iitu pääsi Urhon jälkeen hommiin. Neiti oli innokas oma itsensä. Eka esine ilman palkkaa ja toinen esine suussaan sai hajun seuraavasta ja tiputti suussa olleen esineen. Sai murahdettua ja annettua uuden käskyn ”esine” ja Iitu nosti tiputtamansa esineen ja toi sen. Tästä palkkasin ja haetutin vielä 2 esinettä, joiden jälkeen kunnon palkkaus. Hienosti toimi Iitukin!