Käytiin tekemässä Luukin lenkki Anskin ja Rikun seurassa. Ilma oli ihana ja kaikki nauttivat menosta. Tallottiin sitten Halkolammelle 2 suikaletta ja molempiin 3 esinettä.

Urho pääsi ensimmäisenä hommiin ja poitsu yllätti kyllä omistajansa iloisesti. Urho oli koko ajan motivoitunut työskentelemään ja hoiti hommat keskittyneesti. Ensimmäiset 3 esinettä löytyivät helposti. Toisessa suikaleessa oli jääkiekko takaesineenä ja se toi haastetta jokaiselle koiralle. Urho etsi sitä kovasti ja kävi hakemassa vauhtia oikein suikaleen alusta ja kävi suikaleen läpi tarkasti. Sieltä se kiekkokin viimein löytyi. Palautus oli hiukan hankala, kun ei limainen liukas kiekko meinannut suussa pysyä vauhdissa ollenkaan.

Iitulle sama homma. Ekan suikaleen esineet löytyi helposti ja palkkasin nyt jokaisen esineen jälkeen. Kiekko sai Iitukin etsiä, mutta kyllä se sieltä löytyi kun vaan jaksoi keskittyä. Motivaatio oli Iitullakin kohdillaan. Seuraavalla kerralla olisi hyvä muistaa keskittyä tuomarin luokse tulemiseen, koska siinä neiti ei meinaa malttaa odottaa. Aina pitää antaa käsky useammin kuin kerran. Tosi hyvä aloitus tälle kaudelle molemmilta koirilta!