Keskiviikkona Urhon kanssa agiliitämässä. Puoliakaan en enää muista mitä tehtiin, mutta yritän keräillä ajatuksia rauhassa ja lisätä treenit jos muisti palaa.

Torstaina töiden jälkeen Luukissa Anskin ja Pirjon kanssa esineitä treenaamassa. Tallottin aika kapea suikale, joka oli täyspitkä. Urholla otin lähiesineen noston autolla ja siitä siirryttiin metsään. Anski oli ruudussa ja hetsasi hiukan Urhoa. Anskin palattua ruudusta lähetin Urhon ja jätkä paineli ihan täysiä ruudun päähän ja vähän alueen ylikin. Palasi takasin alueelle, haistoi esineen ja nosti sen toi täysiä, mutta eipä ollutkaan esine herran suussa. Siinä sitten ihmeteltiin, että mihin esine jäi ja Urho lähti taas täysiä ruudun toiseen päähän ja sieltähän se esine löytyi uudemman kerran. Herra toi esineen vauhdilla ja luovutuskin onnistui hyvin. On tainnut eka työviikko tuottaa tulosta, kun herralta löytyi niin paljon virtaa ja vauhtia.

Iitulla oli ruudussa 2 esinettä. Puolessa välissä ja takana. Neiti lähti myös vauhdilla hommiin ja juoksenteli tyytyväisenä. Paineli ruudun takaosaan ja palatessaan sieltä nosti keskiesineen. Takaesinettä sitten haettiinkin kauan, jostain syystä Iitu jumittui ruudun keskiosaan eikä enää mennyt ruudun takaosaan. Positiivista oli se, että Iitu ei lopettanut työskentelyä, vaan useasta lähetyksestä huolimatta jatkoi hommia, vaikkei ruudun takaosaan mennytkään. Käytiin sitten hakemassa haju esineestä ja niin se sitten löytyi sekin esine.

Siirryttiin vielä kentälle ampumaan Iitulle. Puistossa oli vinttareita juoksemassa ja otettiin Iitun kanssa ensin seuraamista ilman ampumista, että kerkeää huomaamaan koirat. Mentiin ihan puiston reunaan ja sieltä tuli vinttari räyhäämään meille ja Iitu tietty vastasi, mutta sain puututtua siihen ja lopetti lyhyeen räyhäämisensä. Jatkettiin seuraamista ja paukkuja tuli useampi, eikä neiti niihin reagoinut. Paikkamakuussa otettiin myös 3 paukkua eikä niihinkään reagoitu. JES!