Urholle talloin 3 kapeaa ja pitkää namiruutua. Hienosti toimi taas ja keskittyi ruudussa pysymiseen ja namien syömiseen. Sitten harjoiteltiin targettia agia ajatellen. Pari kertaa ollaan jo aikaisemmin tätä tehty ja hyvin on Urho asian oivaltanut, ainakin kotipihassa. Ota käskyllä vapautus targetille ja namille.

Otettiin sitten liikkeestä maahanmenoa, joka sujui jo välillä hyvin eli pystyi jatkamaan pari askelta matkaa. Perusasentoa hinkattiin myös ja nyt yritän muistaa ottaa käskynkin jo mukaan. Sama juttu seuraamisessa. Tehtiin myös namiavustuksella seiso-istu-maa liikettä sekä perusasennosta maahanmenoa ja paikkamakuuta. Kyllä tuo mies jotain tajuaa, kun rauhassa saadaan uusia asioita koittaa. Muutama onnistunut toisto jää ukolle mieleen.

Iitun kanssa otettiin seuraamista ja käännöksiä. Ihan kivasti sujui patukka palkalla. Pitkiä pätkiä jaksaa seurata pitäen kontaktia. Käännöksetkin olivat taas parempia. Jättävät istu ja maa hienot ja luoksetulo nopea. Tasamam noutoa otettiin myös pari ja hyvin meni. Loppuun eteenmeno joka nopea ja patukka loppu palkkana.

Illan päätteeksi Urho pääsi avoauto ajelulle ja taisi nauttia viileästä menosta. Rauhoittui pötköttelemään syliini, paljoahan tuossa autossa ei tilaa ole istuskella muualla. Välillä nousi pystyyn katselemaan maisemia.