Perjantaina Anskin kanssa Luukissa. Urholle talloin n. 300 askeleen jäljen 4 kepillä ja parilla kulmalla ja piikillä. Puolisentuntia sai jälki vanheta. Tuuli oli välillä puuskittaista. Nameja ei ollut paalulla ja muuten satunnaisesti.

Urho ajoi jäljen mukavasti ja motivoituneesti. Sivutuuli suorilla jäi namit syömättä ja vauhti kiihtyi, jostain syystä. Kepit ilmaisi hienosti ja piikit ja kulmat otti tarkasti.

Talloin myös Iitulle jäljen pellolle n. 500 askelta. Nameja satunnaisesti, ei paalulla. 4 keppiä, Anskin tekemä harha Rikun kanssa sekä tienylitys. Toisella piikillä Iitu kadotti jäljen, mutta löysi sen sitten uudestaan. Kepit ilmaisi varmasti, harhasta ei välittänyt tällä kertaa ollenkaan, välillä jäljesti todella nätisti ja tarkasti, välillä höselsi ja namit ei kelvanneet. Tien ylitys meni hyvin ja vika piikki oli hieno.

Tämän jälkeen käytiin Anskin ja Rikun kanssa lenkillä. Kyllä oli kaveruksilla mukavaa ja vauhtia riitti. Välillä käytiin ojissa kahlaamassa ja välillä leikittiin löytyneellä hanskalla. Riku ja Urho pitivät kunnon vetoleikin murinoiden ja haukkujen säestämänä. Kuvat Anskin ottamia.