Perjantaina Anskin kanssa aloitettiin Luukin kentällä ampumisella. Koirapuistossa oli vinttareita juoksemassa ja sehän Iitua ärsytti. Vähän piti niille rähistä, mutta unohti koirat kun alettiin hommiin. Ensin paukkuja seuraamisessa ja ekalla paukulla talloin taas Iitun varpaille, josta huomautti parilla haukulla. Paukkuihin ei reagoinut. Paikkamakuussa otettiin myös muutama paukku, paukkujen jälkeen kun joutui vielä makoilemaan taisi pientä piipitystä kuulua vähän, muuten ei paukuista välittänyt. Iitulla kuulemma häntä nousee vaan paremmin antenniksi, kun sille ammutaan. Ihme kiksejä saa paukuista, mutta sehän ei haittaa jos suoritukset vaan paranevat.

Sitten ajeltiin Rintsuun ottamaan hyppytreeniä. Ihan mukavasti kai noi hypyt meni, vauhtia ainakin oli neidillä ja nautti hyppelystä. Nyt vaan odotellaan hyppyteorialuennolle pääsyä, josko alkaisi itsekin noista jutuista jotain ymmärtämään.

Lauantai aamuna jatkettiin Anskin kanssa esineiden etsiskelyllä ja jäljellä. Talloin Urholle Luukin pellolle 140 askeleen jäljen. Nameja joka 3. askeleella ja eka ruokakippo 100 askeleen jälkeen ja toinen lopussa. Vauhdilla mentiin ja hyvin olisi Urho jaksanut pidemmänkin pätkän jäljestää. Nameja ei malttanut syödä paljon yhtään, mutta kipot tyhjeni mukavasti. Ensi kerralla täytyy laittaa namikasoja, jotta herra malttaisi niitäkin syödä. Nenä pysyi kuitenkin hienosti alhaalla.

Urho pääsi aloittamaan esinetreenit. Oli tallottu 2 suikaletta ja ensimmäisessä oli esine valmiina takarajalla. Urho lähti vauhdilla ja löysikin esineen ja lähti tuomaan sitä takaisin. Mutta kappas esine olikin pudonnut herran suusta ja kun sen huomasi lähti sitä etsimään ja teki kovasti töitä, muttei osunut enää esineen kohdalle. Anski kävi sitten näyttämässä mihin se esine oli tippunut ja vauhdilla herra kävi esineen poimimassa.

Toisella suikaleella Urho näki, kun Anski lähti ruutuun sitten käännyttiin pois päin ruudusta ja Urho pääsi etsimään esinettä vasta Anskin tultua takaisin. Taas lähti poika vauhdilla kohti takarajaa ja niin sieltä nousi esinen ja luovutuskin oli hieno. Urholla nyt kyllä tosi hyvä motivaatio esineiden etsiskelyyn ja selvästi hahmottaa tallotun alueen ja jos ylittää ruudun palaa heti takaisin.

Iitulla 6 esinettä, jotka oli vähän piilotettu varvikkoon, kuusen alle tai kannon sisään. Yhdistettiin suikaleet eli ruutu oli lähes täysmittainen. Iitulla oli tosi hauskaa ja vauhtia piisasi. Oli sillä kyllä nenä auki, mutta juokseminenkin oli kivaa. Nostatin 5 esinettä. Takakulmat tuntuivat olevan vaikeimmat, vaikka Iitu kävi nekin juoksemassa läpi. Viimeisellä esineellä käytiin sitten ottamassa haju takakulmasta ja neiti lähti sutien liikkeelle, kun harmitti ettei ollut itse esinettä bongannut.