Vappua vietettiin taas rauhallisesti treenaillen. Aamusta ajeltiin Vihtijärvelle harjoittelemaan koejälkien kreppausta. Aloitettiin hommat kuitenkin omien koirien treenaamisella ja tallottiin täysmittainen esineruutu 3 vieraalla esineellä.
 
Iitu aloitti hommat ja oli oikein innokas työssään. Haetutin kaikki 3 esinettä ennen palkkausta. Aikaa meni vajaa 5 minuuttia ja Iitu liikkui alueella hyvin. Urholla taisi olla ihan ensimmäinen kerta täyskokoisessa ruudussa. Poitsulla oli oikein kivaa juostessaan isossa ruudussa ja vähän ylittelikin aluetta. Ei siis todellakaan pysynyt niin hyvin tallatulla alueella kuin suikaleilla. Urho sai tuoda 2 esinettä ja palkkasin molemmista erikseen. Vauhtia ja intoa oli riittävästi, keskittymistä oli saanut olla vähän enemmänkin. Hyvä suoritus kuitenkin molemmilta.
 
Sitten käytiin kreppaamassa kaksi 3-luokan jälkeä metsään hyvässä opastuksessa. Nyt vasta tajusin kuinka pitkä se 3-luokan jälki oikeasti on kulkea yksin vieraassa maastossa, kaikkine kulmineen ja piikkeineen. Kyllä siinä pitää koiraan vaan luottaa. Vielä kun oppisi itse lukemaan karttaa ja käyttämään kompassia yhtä hyvin kuin oppaamme niin olisi hienoa. Ei kai se auta kuin harjoitella. Kotimatkalla kiepsahdimme Nummelaan Top Dogiin hakemaan pakastimeen täytettä. Nyt on ruokaa taas vähäksi aikaa karvakorville.