Iitun virtsanäytteessä ei sitten esiintynyt bakteerikasvustoa eli ainakaan tulehdusta ei ole. Eikä oireitakaan enää ole ollut, mutta täytyy seurailla tilannetta. Iituhan on steriloitu, joten virtsan tiputteluahan voi muutenkin tulla jossain vaiheessa. Aika yleistähän se tuntuu steriloiduilla nartuilla olevan.

Purinalle mentiin treenaamaan, vaikka pakkasta oli -20. Kyllä olikin sormet koetuksella treenatessa. Iitun kanssa tehtiin normaalit kuviot. Ei mitään ihmeellistä. Seuraamisessa Iitu oli kiinni ja remmillä annoin pieniä pakotteita, jos seuraamispaikka siirtyi liian eteen. Hyvin kesti pikku nykäisyn hihnasta ja oikea paikka pysyi paremmin. Noutoa tehtiin moneen otteeseen. Lyhensin matkaa ja pikku hiljaa kasvatin sitä, että sain noudon onnistumaan ilman haukahtamista kapulalla. Keppien pujottelu onnistui nyt hyvin, vaikka kuljin itse naama menosuuntaan. Lopuksi vielä reilun minuutin mittainen paikkamakuu Manten ja Unnan kanssa, hienosti meni. Kauempaa ei raaskittu makuutta, kun oli niin kylmä.

Urho pääsi moikkailemaan ihmisiä ja koiria. Ja taas oli tunkemassa päätään toisten taskuihin namien toivossa. Pikkasen otettiin seisomista ja maahan meno sekä perusasentoa ja imutten seuraamista. Kyllä se siitä pikkuhiljaa. Leikkiminen ei vieläkään onnistu muualla kuin kotona.

Jono odottaa ulospääsyä