Hmmm kertaalleen olin jo treenit ylös kirjannut (ainakin omasta mielestä), mutta jostain syystä ovat kadonneet. Kirjoitellaan uusiksi mitä muistetaan. Anskin kanssa Luukin isolla pellolla. Urholle talloin n. 150 askeleen jäljen, jossa kulmat molempiin suuntiin ja keppi lopussa. Vettä taisi sadella tasaisesti koko ajan. Nameja oli sekalaisesti ja kulmia ennen/jälkeen apuna. Urho jäljesti keskittyneesti ja kulmat meni hyvin. Vesisade ei poikaan vaikuttanut millään tavalla. Kepin ilmaisi vähän vinoon ja taas korjailtiin asentoa.

Iitulle talloin 400-500 askeleen jäljen. Nameja oli siellä täällä ja Anski talloi puolituntia vanhemman harhan. Harha oli aika tuore ajaessamme jäljen. Iitu jäljesti todella kivasti ja nenä pysyi alhaalla. Iitun jäljestys oli helppolukuista. Paalulla ei ollut nameja, eikä se Iituun vaikuttanut. Ekalla harhalla Iitu nuuhkaisi harhan meno suuntaan, muttei välittänyt siitä muuten. Piikit otti tarkasti, tosin ensimmäisellä kerkesi oikaista kepille hajun saatuaan, vaikka keppi oli piilotettu osaksi maahan ja heinien sekaan kunnolla. Toisen kerran ylittäessämme harhan Iitu kävi tutkimassa harhaa molempiin suuntiin ja olisi varmaan edennyt pitemmällekin, mutta päästin vain metrin eteenpäin. Levottomuus iski ja neiti etsi kovasti oikeaa jälkeä ja sen taas löydettyään jäljesti lopun nätisti. Pallokin löytyi lopusta ja neiti oli oikein tyytväisen oloinen itseensä.

Tämän jälkeen käytiin Anskin ja Rikun kanssa lenkkeilemässä vesisateessa ja kaverukset painelivat taas menemään leppoisasti.