Anskin kanssa aamusta Luukissa. Viereisessä koirapuistossa oli isoja koiria Iitua häiriköimässä. Neiti oli hiukan nukuksissa, eikä ensi huomannutkaan koiria. Koirat huomattuaan ensin piippasi, sitten piti jo rähähtää, mutta murahduksesta lopetti, mutta selvästi vähän mietiskeli vielä koiria.

Aloitettiin ampuminen seuraamisessa häiriökoirien takia. Ensimmäisen paukun aikana vasta herättelin neitiä, kun seuraamisesta ei tullut mitään. Iitu oli juuri hyppäämässä mua vasten ja rähähtikin sitten paukulle. Seuraavat paukut seuraamisessa, ei reagointia. Jossain vaiheessa piti häiriökoirille haukahtaa.

Ensin paikkamakuu ilman paukkuja ja vapautus. Sitten paukut makuulla, joissa kuului pienet piipitykset osan paukkujen jälkeen. Luoksetulojen vuoro. Ensin vauhtiluoksetulo ja vauhdila neiti tulikin. Seuraavalla parilla käskyllä ei sitten lähtenytkään liikkeelle. Karkuun lähtemisellä saatiin neiti liikkeelle. Sitten ammuttiin taas paikkamakuussa, kuului vaan pari hyvin pientä piipahdusta. Sitten paikkamakuu ilman paukkuja. Maasta istumaan nousuissa oli sitten taas vuorostaan ongelmaa eli neiti ei viitsinyt nousta. Pienellä hihna-avulla sitten nousi ja sitten otettiinkin pari istumaan nousemista patukka palkalla ja johan neiti nousi nopeasti.

Loppuun vielä luoksetulo istumisesta ekalla tuli taas reippaasti, mutta toisella yrittämällä jäi katselemaan koiria. Otin sitten käyttöön "Iituluo" käskyn, jolla neiti toimikin. Täytyy miettiä joutuuko tässä taas vaihtamaan käskysanaa.