Pidettiin Myyrmäessä koirille kunnon kaupunkitreenit vierailla häiriöillä. Aloitettiin parkkikselta, jossa otettiin vähän tottista. Urhon parina toimi Kamu pinseri. Urho ei Kamusta kauheasti välittänyt. Ensin ilmottautuminen joka ok ja sitten suoritettiin liikkeitä ja meni ihan kohtuu hyvin, toki kontakti tipahteli mutta oli suht kuulolla. Paikkamakuussa piippailtiin aluksi, mutta muuten oli hienosti. Kokeiltiin myös ohitustilanne, jossa Urho oli puussa kiinni ja minä piilossa. Eipä Urho välittänyt vieraasta uroksesta mitään.

Siitä sitten siirryttiin Myrtsin keskustaan. Urho pääsi vuorollaan kulkemaan ihmisten sekaan ja hyvin kulkikin. Jätin taas Urhon pylvääseen kiinni ja menin itse kauppaan sisään odottamaan, kun Sampo kävi häiriköimässä Urhoa. Urho oli hienosti. Otettiin myös ilmottautuminen ja siinäkin Urho oli nätisti ja kuulolla. Käytiin myös istumassa parin auton vieressä ja ohittamassa pullakauppias. Eikä Urho välittänyt fillareista tai ostoskärryistä. Ihanhan sosiaalinen otus tuo Urho on.

Vielä siirryttiin parkkikselle ottamaan autohäiriöitä eli kaksi kertaa käytiin keskustelemassa auton vieressä avoimesta ikkunasta ja kerran Tarja tuli autosta ulos häiriköimään. Hienosti Urho kuunteli käskyt ja istui vieressä odottamassa.