Anskin kanssa kierrettiin Luukin pitkä lenkki vesisateessa. Saivat koirat painella taas menemään. Rauhallista oli, kun sade oli karkottanut muut ihmiset. 1h 45min meni uintipysähdyksineen reissuun. Käytiin sitten kotona lepäilemässä ja iltapäivällä pikku pellolle jäljelle.

Talloin Urholle 170 askeleen jäljen, jossa 7 keppiä. Ennen keppiä aina 10 askeleen namiton kohta ja muuten nameja joka 3. askeleella. Innolla lähdettiin jäljelle, mutta paalulla Urho mietiskeli viitsisikö töitä tehdä sittenkään. Lähti sitten kuitenkin jäljestämään. Ekalla kepillä meni maahan ilman apukäskyä. Kolmannen kepin ylitti ja kun otin takaisin päin mietiskeli taas, että viitsiiköhän mennä maate. Meni kuitenkin ja muut kepit ilmaisi hienosti, paitsi viimeisellä piti kiusoitella ja meni sitten maahan vinoon miettimise jälkeen. Nyt namittomat kohdat meni hienosti nenä maassa, ilman rynnimistä. Ehkä Urholle on tullut ajatus, että namittoman kohdan jälkene seuraa kuitenkin palkka.

Anski oli tallonut taas Iitulle 2 janaa, joissa molemmissa oli 3 purkkia piilotettuna maahan ja pallot lopussa. Iitu eteni janat hyvin suoraan, ekalla haisteli takajälkeä, mutta valitsi sitten oikean suunnan ja nenä oli niin maassa. Tarkasti teki töitä nenä maassa ja ilmaisi purkit ja pallot. Samanlaista treeniä eli purkkeja piilotettuna, mutta nyt täytyy alkaa laittamaan niitä eri etäisyyksille, ettei neiti pääse liian halpolla ja ala ennakoimaan.