Perjantaina Anskin kanssa aloitettiin meidän pihalla hyppyharjoituksilla. Otettiin pienessä vesisateessa perussarjaa ja okseria. Urho hyppäsi hyvin molemmat treenit. Iitun perussarja meni myös mukavasti ja se keskittyi todella hyvin ja teki hallitusti hypyt. Okseria Iitu piti epäilyttävänä, vinoromijen ansiosta ehkä? Hyppäsi sitten paremmin kun menin itse palkan luokse, mutta varovaisen oloisesti.

Urhon kanssa vähän tottisteltiin, mutta enää en muista mitä ihmettä tehtiin. Varmaan seuraamista ja perusasentoon tuloa, eikä niissä sitten kai mitään ihmeellistä ollut? Paikkamakuu otettii kaikkien kolmen kanssa samaan aikaan. Ihan hyvin meni ensikertalaisiltakin. Urho nousi kerran, kun Anskin namipussin rapina oli liian houkutteleva. Mutta paikalle palautettuaan pysyi siellä hyvin. Iitu makoili rauhassa poikien keskellä.

Ajettiin vielä Luukkiin ampumaan Iitulle. Ensin seuraamista ja sitten 2 paukkua sen yhteydessä, ei reagointia. Paikkamakuuseen ja menin piiloon. Piipitystä kuului useammalla paukulla ja kerran haukahti, oli kuitenkin levollisen oloinen.  8 paukun jälkeen oli hiljaa.