Perjantaina hallilla kahden viikon tauon jälkeen. Urho pääsi ensin hommiin ja kyllä sitä intoa riittikin. Lämmiteltiin seuraamisella ja käännöksillä, ihan mukavastihan ne jo menee ja kestoakin on saatu suorituksiin. Jättävistä onnistuivat kaikki 3 hyvin.  Merkkiä hinkkailtiin ja kai se Urho on sen hiffannut. Välimatkaa pitää alkaa pikku hiljaa kasvattaa. Alohyppy meni hyvin ja hyppynouto narulelulla onnistui myös hienosti, tosin esteessä oli 3 tai 4 lautaa.

Ohjattuanoutoa otettiin molempiin suuntiin narulelulla ja hyvin onnistuu. Luovutukset pitää vielä hioa, mutta tärkeintä että poika hakee lelun innolla. Paikkamakuussa Urho pysyi hyvin ja rauhallisena, vaikka kiertelin hallia ympäriinsä ja siirtelin hyppyestettä. Luoksetuloissa pojalla oli vauhtia oikein kunnolla.

Iitu oli myös oikein innoissaan päästessään hommiin ja se näkyi seuraamisessa, kun meinasi poikittaa ja edistää. Oman vauhdin hidastaminen auttoi tässä asiassa Iitua keskittymään ja hillitsemään itseänsä. Merkin treenailussa oli myös havaittavissa pientä yli-intoa, kun neiti haukkui tötsää lähestyessään. Tällä kertaa kieltäminen auttoi Iitua hillitsemään itseään, eikä neiti mennyt ollenkaan lukkoon tästä, vaan paransi keskittymistään.

Avohyppy onnistui hienosti ensimmäisellä kerralla ja neiti totteli heti istu käskyä. Jättävät ok, ohjattunouto molempiin suuntiin ok. Metallinouto oli myös ok, tosin palkkasin Iitun lelulla ilman kunnon luovutusta. Hyvin tarttui metalliin ja toi. Lopuksi otettiin sitten vauhti luoksetuloja sekä putkea, pussia ja puomia. Kivaa oli Iitulla.

Lauantai aamuna Luukissa Anskin kanssa ampumassa. Iitu ensin vuorossa ja ammuttiin ajotiellä. Iitu oli alusta asti intopinkeänä, vaikka yritin sitä purkaa patukan kanssa ennen ampumista. Parilla paukulla haukahti, uskoi aina heti murahdusta, eikä ollut kyllä pelokkaan oloinen vaan täpinöissään ja taisi yrittää komentaa omistajaa. Pientä piippailua oli myös välillä, paukkujen jälkeen jätin Iitun paikkamakuuseen ja siinä oli tyyni, vaikka Anski kävi Iitua häiriköimässä ympäri kiertäen. Iitu lipoi välillä huuliaan ja häntä vispasi Anskin tullessa lähelle, mutta malttoi pysyä paikoillaan.

Riku tuli moikkaamaan Iitua ja liehitteli neitiä miten vaan kerkesi. Iitukin jo vähän lämpeni ihanaiselle kakaralle, mutta piti oman asemansa selvänä nuoremmalle. Kun Rikulle oli ammutta pääsi Urho leikkimään kaverinsa kanssa. Tällä kertaa hajut veivät aluksi herraa enemmän kuin seura, mutta kun pikkulenkin jälkeen jäätiin parkkikselle seisomaan alkoivat pojat leikkimään pehmopatukalla. Riku kyllä vei Urhoa tässä 6-0. Autojen luona Urho sai vielä ihme kiksit ja paineli täysiä autojen ympäri Riku kintereillään.