Luukin isolle pellolle talloin n. 100 askeleen pituisen jäljen. Ekalla suoralla nami joka askeleella, kulma vasempaan namit ennen ja jälkeen kulman, sitten kulma oikeaan namit ennen ja jälkeen kulman, tämän jälkeen pätkä nameja joka askeleella ja pätkä nameja joka kolmannella askeleella ja lopuksi vielä nami joka askeleella ja pallo loppupalkkana. Sai vanhentua puolisentuntia.

Iitu ajoi jäljen tarkasti ja rauhallisesti, mutta silti innokkaasti. Kulmat otti hyvin, ei oikonut ja loppupalkalla tarjosi maahanamenoa. Tosi hyvä jälki pitkän tauon jälkeen .

Tottistelussa Icen kanssa ensin ilmottauduttiin vapaana ja hienosti meni. Sitten eteenmeno laukaten. Seuraaminen meni muuten ok, mutta käännöksissä tuppaa tulemaan eteen, eikä takapää käänny. Paikallaan pyörimisessä takapää toimii, mutta käännöksissä ei. Tähän täytyy yrittää keksiä jotain. Liikkeestä isutminen onnistui nyt hyvin. Luoksetulo laukaten eteenmeno palkkalle päin ja näytin sen ja sitten seuraamisesta eteenmeno laukaten. Paikkamakuussa Iitu oli n. 15min ja hyvin rauhallisena pysyi. Silmät meinasivat välillä mennä kiinni eli ei mitenkään kauhean tarkkaavaisena neiti pysynyt, mutta parempi näin.

Urho pääsi ensin hengailemaan Bobicin kanssa ja siinähän ne pojat olivat hienosti. Sitten olikin taas leikin vuoro. Kivasti tarttui esineeseen ja toi sen kaksi kertaa luokse ilman tapporavistuksia. Hyvä Urho!

Lopuksi käytiin vielä ampumassa Iitulle. Seurailtiin siinä vinttarilaumaa kentälle päin ja hyvin Iitu sieti vieraat. Pari kertaa piti murahtaa Iitulle, että malttoi mielensä. Ensimmäisellä paukulla syötin Iitua, ei reagointia. Mutta seuraavilla paukuilla, kun ruoka oli edessä ja joutui odottamaan otti Iitu häiriötä juoksevista vinttareista ja pöhähteli niille. Parin viimeisen paukun aikana söi taas, eikä reagointia. Toimintakyky säilyi ja paukkujen aikana tapahtuneet pöhähdykset menevät kyllä vinttareiden piikkiin. Täytyy siis helpottaa treeniä, kun on häiriöitä ampumisen aikana.