Luukissa Anskin kanssa. Käväistiin pikku lenkillä kaverusten kanssa ja mukavaa oli. Pojat painelivat hangessa keppihippaa ja Iitu komesi polulta, välillä osallistuen ilonpitoon.

Otettiin eteenmeno harjoitusta parkkiksella. Tarkoituskena saada pysymään kontakti ja oikea paikka seuraamisosuudessa. Sitä saikin pari kertaa hinkata, kun namit poltteli ja häiriötäkin riitti hiihtäjien toimesta. Pari onnistunutta toistoa tehtiin. Ideana siis se, että aina kontaktin tipuessa/koiran tarjotessa huonoa seuraamista huomautus ja seuruutusta pois päin eteenmenopalkasta. Kun eteenmenon seuraaminen onnistui päästettiin koira suorittamaan eteenmenoa. Vauhtia riittää, kunhan saadaan malttia kasvatettua.

Tarjan liityttyä seuraamme siirryttiin metsän puolelle ottamaan esineitä. Tallottiin yksi leveä täyssyvä suikale. Reidet huusi hoosiannaa, kun tarvottiin lumessa, jota oli parhaimmillaan melkein haaruksiin asti. No jos sai ohjaajat tehdä töitä, sai kyllä koiratkin. Jätettiin suikaleelle 4 esinettä, takakulmiin sekä eteen keskelle, ja keskivälille oikeaan reunaan.

Urho pääsi Icen ja Rikun jälkeen hommiin. Intoa oli riittävästi ja Urho työskenteli hyvin. Haetutin 2 esinettä, koska lumessa liikkuminen oli todella rankkaan ja halusin jättää positiivisen mielikuvan haastavalla alustalla työskentelystä. Hieno suoritus Urholta.

Iitu oli myös hyvin innoissaan esineiden etsimisestä ja 2 ekaa esinettä löytyikin niin helposti, että laitoin sen hakemaan vielä kolmannenkin. Sekin löytyi helposti. Iitu oli selvästi fiksu ja kulki lähinnä tallottuja uria pitkin rauhallisesti laukaten ja säästeli voimiaan. Hyvä Iitu.

Koska ilma oli ihana päätettiin ottaa vielä pikatottikset koirilla. Iitun kanssa seuraamista imuttaen. Käännöksiä, käden nostoa ym. Hyvin meni. Loppuun eteenmeno imutuksesta, ok.

Urholle myös seuraamista. Hienoja pätkiä saatiin. Otettiin käännöksiä, pysähdyksiä, häiriötä ja pientä kahdeksikkoa. Tuntuu taas siltä, että homma pelittää =).