Maanantaina kotikulmilla. Iltapäivästä Anskin kanssa ottamassa esineitä Luukissa. Tallottiin leveä suikale, johon 3 esinettä. Molempiin takakulmiin sekä keskivaiheille keskelle. Urho pääsi ensimmäisenä hommiin. 2 esinettä nousi helposti hienon työskentelyn jälkeen. Urho jatkoi vielä hyvää työskentelyä etsimällä tarkasti, mutta ei vana jostain syystä saanut hajua viimeisestä esineestä. En halunnut lannistaa poikaa ihan kokonaan, joten käytiin sitten hakemassa haju esineeltä ja niin se viimeinenkin nousi.
 
Iitu oli innoissaan ja alussa oli ehkä pientä juoksemisen intoa. Kaikki 3 esinettä nousivat kuitenkin helposti, kunhan neiti malttoi keskittyä.
Tämän jälkeen siirryttiin kentälle tottistelemaan. Urho sai taas aloittaa seuraamisella. Koirapuistossa oli häiriötä ja se selkeästi vaikutti Urhoon. Vähän meinasi keskittyminen herpaantua, mutta vaadittiin vaan hommiin. Saatiinkin ihan kivaa seuraamista, kun lisättiin vauhtia hommaan. Jättävät meni tällä kertaa kaikki ilman apuja hienosti. Luoksetulo laukaten lähelle. Vauhtinouto taas hyvin vauhdikas ja otin vain yhden kapulan pidon tai lähinnä sen, että Urho otti kapulan suuhun ja siitä palkka. Lämmin ilma vaikutti selkeästi Urhon jaksamiseen ”inhottavissa” liikkeissä. Mielekkäät tehtiin kyllä vauhdilla, mutta puuduttavat eli seuraaminen ja kapulan pito olivat vaikeita. Vielä toko hyppy, jossa herra yritti karata hypylle. Harjoittelimme siis muutaman kerran hypylle tulemista hallitusti ja siitä palkkaa. Loppuun vielä eteenmeno, joka hieno ja vauhdikas.
 
Iitu pääsi vuorostaan kentälle tottistelemaan häiriökoirana. Kentällä oli siis väkeä enemmänkin ja muitakin vieraita koiria. Ensin ilmottautumista vapaana joka meni hienosti. Siitä Iitu lähti sitten paikkamakuuseen ja menin itse piiloon. Iitu sai makoilla n. 15min ja nätisti oli, vaikka kentällä lenteli purkkeja ja oli muutakin häiriötä.
 
Omalla vuorollamme otimme seuraamista, jossa pientä aukeamista. Mutta huomattavasti vähäisempää kuin aikaisemmin. Huomautin kyllä asiasta aina kun itse sen huomasin. Jättävät voi-tyyliin hyvät ja luoksetulo seisomisesta laukaten. Sitten vaan hengailtiin kentällä ja käytiin toisen kerran ilmottautumassa 2 koiran kanssa. Iitun käytös oli muuten ok, mutta eräs belggari ärsytti jossain vaiheessa, kun sai juosta frisbeen perässä ja Iitun piti vaan olla. Niin kauan neitiä ei mikään häirinnyt, kun sai itse tehdä töitä. Hauska tapaus.