Luukissa Anskin kanssa treenailemassa. Ihan aluksi suunniteltiin Urhon leikittämistä. Ajatuksena oli, että Urho mulla liinassa ja Anski hetsaa ja härnää herraa. No Urhoahan ei tällä kertaa kiinnostanut leikkiminen taas yhtään, vaikka Anski uhrasi oikean turkiskauluksen leikittämiseen. Hiukan oli häiriötä parkkiksella joka osaltaan vaikutti Urhoon. Kokeillaan aina välillä tätä leikittämistä ja kotona jatkan leikkimistä kahdestaan silloin kun Urho on vireimmillään. 

Sitten kokeiltiin miten onnistuu koiruuksilta tarkkuusetsintä. Tallottiin lumeen noin 2m x 2m alue ja sieltä pitäisi löytyä sitten pikkuruisia esineitä. Tahvo pääsi ensin hommiin ja sitten oli Iitun vuoro laittaa liivit päälle ja hommiin. Hienosti pysyi pienessä ruuudussa ja eka esine löytyikin aika helposti. Tosin yhdessä välissä kävi ruudun ulkopuolella merkkaamassa, vaikka olin Iitun pissattanut ennen hommiin ryhtymistä. Joskus kesällä ollaan Iitun kanssa viimeksi tehty muutamaan otteeseen tarkkuusetsintää. Käytin samaa käskyä "esine", kuin esineruudussa tosin kädellä näytin maahan päin. Se toimi Iitulla hyvin ja heti tarkensi etsintää. Kaksi muutakin esinettä löytyi helposti. Täytyykin muistaa aina välillä tehdä tätä treeniä. Esineen Iitu ilmaisee myöskin samalla tavalla kuin esineruudussa eli tuo sen minulle.

Urho pääsi taas vuorostaan tottistelemaan ja näytettiin meidän seuraamista. Muuten menee hienosti, mutta mun pitää olla todella tarkka sen kanssa, ettei Urhon takapää lähde aukeamaan. Seuraamisen treenaamista jatketaan välillä imuttaen ja välillä pienemmällä avulla. Näytettiin myös vasemmalle kääntymistä ja se menee todella kivasti. Urho käyttää siis takapäätään hyvin. Lopuksi otettiin vielä luoksetulo Anskin pitäessä Urhoa paikallaan. Urho oli oikein piipannut mun perään ja Anski odottikin niin kauan, että herra oli hiljaa ennen kuin päästi juoksemaan mun luokse ja vauhdilla herra tulikin. Täytyy ottaa isompia palkkapaloja ja alkaa heittelemään niitä, josko sekin vahvistaisi saalisvietin heräämistä.

Iitun kanssa otettiin seuraamista ja pysyy kivasti suorassa, vaikka hiukan edessä onkin. Anski ja Tahvo häiriköivät hyvin lähellä ja parkkiksella oli vieraskin koira, mutta ilman räyhää selvittiin. Siinä sitten muisteltiin Iitun aikaisempaa käytöstä ja muutosta joka siinä on saatu aikaan. Iitu on niin paljon rauhallisempi toisten koirien läheisyydessä kuin aikaisemmin. Pitkällä siedättämisellä ja työllä on siis saatu jotain aikaan. Hyvä Iitu!

Sovituille treffeille Luukkiin saapui Urhon sisko Stella ja äippä Molly ja Uni aussie. Mentiin koirapuistoon, jossa koiruudet saivat rellestellä menemään keskenään. Puolitoista tuntia jaksoivat koirat leikkiä ja temmeltää. Kivasti meni koirilla ja hauskaa tuntui olevan.