Urhon kanssa treenailemassa. Aloitettiin set pointilla ja hyvin poitsu hyppää. Täytyy vaan muistaa itse jättää vähän väliä targettiin, koska kääntyy pois päin minusta. Tuli nimittäin suorempaan, kun en ollut häiriköimässä.

Perussarjalla hyppäsi myös hyvin, mutta vietätti vasemmalle, tosin korjasi puolessa välissä ja kaarsi takaisin targetille. Oletettavasti johtuu tiistain käsittelystä, seuraillaan sitten vaan miten toimii jatkossa.

Rataa tehtiin 1-10 asti, hypyt ilman rimoja. Ensin pelkkää puomia ja Urho otti kontaktin ilman siivekkeiden apua suoraan ja jarrutti itse vauhtia. Pari toistoa, jotka oli hienot.

Sitten 3-6 esteet. 5 esteellä tehtiin sylkkäri, joka onnistui suht hyvin, tosin ohjaaja oli koiran edessä. A:lla vauhtia oli taas reilusti ja pysähtyminen oli mahdoton tehdä kunnolla. Otettiin sitten sylkkäri ja A muutamaan otteeseen ja koko ajan parani.

A:n kontaktilta jatkettiin putkelle, jonne pidempi matka ja Urho irtosi hienosti. Jäin sitten tätä ihailemaan ja olinkin myöhässä seuraavalta hypyltä. Tätä loppupätkää toistettiin muutamaan otteeseen ja mukavasti meni. Nyt tuntuu siltä, että ollaan molemmat päästy eteenpäin tässä lajissa ja löydetty yhteistä "säveltä".