Urhon kanssa agitreeneissä. Aloitettiin hyppyharjoitukset varovaisesti ja kuntouttavalla meiningillä. Seurataan tilannetta tarkasti ja katsotaan mitä tulee.

Set point harjoituksessa korkeus 20cm/30cm. Hyppäsi hyvin ja pysyi suorana, ainoastaan targetille mentäessä kääntyi vähän, mutta sekin  taitaa olla opittu juttu?

Perussarjalla eka este 20cm ja loput 25cm. Taas hyppäsi ihan suoraan ja hyvin. Rauhallisesti jatketaan harjoituksia.

Lopuksi taas rataharjoitusta. Hypyissä ei ollut rimoja ja pituus vain 2 laudalla, rengas minikorkeus. Urho oli hyvin itse ohjautuva ja tekikin rataa melkein oikein, vaikka lopetin ohjaamisen, kun ei suorittanut toista hyppyä. Nyt täytyisi itse terästäytyä ohjauksessa ja kertoa ajoissa koiralle mitä on seuraavaksi tapahtumassa. Jos olen itse myöhässä Urho tekee rataa niin kuin olettaa sen menevän. 3-5 väliä otettiin kahdella eri tavalla. Ensin "puolivalssilla" (jos oikein muistan nimen) eli putken jälkeen puolivalssilla saadaan koira kääntymään pituudelle. Toinen tapa oli jäädä putken jälkeen vasemmalle puolelle ja ottaa pituuden jälkeen takaa leikkaus renkaan kautta seuraavalle hypylle. Jälkimmäinen toimi ehkä paremmin, johtuen tosin ohjaajasta joka tarvitsee paljon harjoitusta. Putkesta tultaessa oli taas tärkeää kertoa ajoissa mitä ollaan tekemässä. On se ohjaaminen vaan niin vaikeaa, kun ei oikein itse tiedä mitä pitäisi tehdä. Pitäisi saada paljon toistoja sekä radanluku taitoa, että itse oppisi hommaa paremmin.