Luukissa Anskin kanssa. Talloin Urholle 180 askeleen jäljen, jossa 8 keppiä. Pitkät namittomat kohdat ennen keppejä ja niiden välissä muutamalla askeleella nameja. Alussa ja lopussa joka askeleella. Urho ajoi jälkeä kivasti, nenä alhaalla ryysimättä. Saatiin monta hienoa rauhallista namitonta kohtaa otettua. Kepit Urho ilmaisi hienosti, yhdellä taisi yrittää taas turhan aikaisin mennä maahan, mutta korjasi lähemmäs kun en kelpuuttanut. Yhdellä kepillä meni ihan poikittain, mutta merkkasi kaikki kepit.

Iitulle oli Anski tehnyt janatreenin, jossa janan jälkeen 3 purkkia ja pallo piilotettuna sammalikkoon. Alusta oli hyvin mustikan varpuista ja sen takia nenä vähän nousikin, muttei ollenkaan niin paljoa kuin aikaisemmin ja tarkasti Iitu kyllä seurasi jälkeä, eikä hömpsötellyt vähän siellä päin. Janat oli pitkät 40-50m? ja ne Iitu teki hienosti suoraan ja jälkeen reagoi heti ja nosti hyvin. Purkit ilmaisi hienosti, samoin pallot.

Iltapäivällä Urho pääsi Viivin kanssa uimaan Hyvinkäälle. Urho meinasi mennä heti alusta jo itse veteen, mutta ei sitten kuitenkaan. Pienellä avustuksella meni ja hyvin ui. Alussa pidettiin taas liivejä ja lopussa otettiin ne pois. Uitiin eri pituisia pätkiä ja pari kertaa Urho meni jo mun kanssa kahdestaan uimaan ilman uittajan apua. Tennareista Urho innostui ja niiden innostamana taisi myös mennä veteen. Otti myös palloja suuhunsa uidessaan vedestä ja se kertoo, että alkaa rentoutumaan. Hankalin kohta Urholle selvästi on kun jalat ei ylläkään enää pohjaan, pari kertaa hyppäsi rampilta siinä vaiheessa uimaan kun jalat ei enää yltäneetkään pohjaan. Ehkä tämäkin tästä lähtee. Kotona olikin loppu päivän/illan väsynyt poitsu.