Urho poika se pääsi Hyvinkäälle koirien uimahalliin uimaan. Veteen meno ei oikein herraa kiinnostanut, mutta ihanaisen rotikkanartun Viivin perässä se onnistui jo helpommin. Tosin kun Viivi jäi rannalle huilimaan oli Urho taas sitä mieltä, ettei veteen kannata mennä. Uimaopettajakin sanoi, että Urho on vaan päättänyt, ettei se halua uida mistään pelosta ei ole kyse. Ja joka altaanmitan Urho ui teknisesti hyvin, nätisti ja rauhallisesti eli taidosta ei ole kiinni tämä homma. Josko tällä saisi pojan innostumaan, kun olisi niin hyvää liikuntaa.

Käytiin uimisen jälkeen Anskin ja Rikun kanssa läheisellä suolla, joka oli ihan kuiva. Pojat siellä sitten menivät menojaa. Urhosta näkyi selvästi harmitus, kun oli joutunut uimaan ja sen se kosti Rikulle. Riku pidettiin niin nuhteessa ja kurissa ja Urho näytti olevansa äijä. Urho kuitenkin rauhoittui siinä ajan kuluessa ja taisi unohtaa harmituksensa.

Kuvat Anskin ottamia

Illalla treffattiin Iitun kanssa Tarja ja tokoiltiin Luukissa. Tunnarissa sai hakea ensin oman ja sitten oma oli 3 vieraan kapulan keskellä. Nyt näkyi selvästi, että IItu haisteli kapulat läpi ja toi oman. Kaukoissa hinkkailtiin liikeratoja ja aika kivasti jo menee lähietäisyydeltä. Ruudussa haettiin oikeaa kohtaa lähietäisyydeltä ja pitkältä otettiin sitten vauhdin kanssa lelulle. Lähietäisyydeltä Iitu hakeutuu keskelle hyvin ja kääntyy. Merkkiä otettiin ja siinä huomasin ruoka palkan olevan parempi. Patukasta kiihdytään niin, että merkin kiertäminen menee yli ja haukkuminen tulee kuvioon. Metallinouto oli tänään hieno, eikä mitään epäröintiä kapulan suuhun ottamisessa. Palautus ravaten, mutta kapulasta piti kunnolla kiinni.

Käytiin sitten vielä kahdestaan Iitun kanssa kentällä. Ensin seuraamista pitemmällä suoralla ja palkkasin aina perusasentoon pysähtymisestä. Jos meinaa jäädä vinoon autoin suorempaan. Pari luoksetuloa, joissa Iitu tuli laukaten ja sai sitten käydä patukkaan kiinni. Hyppynoutu patukalla helponoloinen, mutta a:lla heitin hiukan vinoon ja Iitu tuli hypyn kautta takaisin. Tämä pääsi tapahtumaan vielä toistamiseen, ennen kuin tajusin auttaa uudella kiipeä käskyllä. Taitaa Iitusta hyppy olla mukavampi kuin a. Esteet olivat kyllä ihan vierekkäin, mutta täytyy näköjään tätäkin vaan harjoitella.