Helkussa Anskin kanssa. Ensin tallottiin jäljet ja niiden vanhetessa tottisteltiin. Iitulle talloin laatikon, jossa välissä serpentiiniä ja lopussa piikki. Jälki n. 600 askelta, 5 keppiä ja nameja joka 3. tai 5. askeleella. Jälki sai vanheta n. 1,5 h. Häiriönä lampaat viereisellä laitumella, niistä Iitu ei välittänyt ollenkaan.

1246713953_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tahvo paikkamakuussa ja Iitun kanssa otettiin pepputreeniä perusasennosta paikalla kääntyen vasemmalle. Hyvin tulee namin kanssa mukana ja takapää toimii välillä jo kivasti. Seuraamista otettiin myös, jossa neiti pyrkii tulemaan turhan eteen. Otettiin sitten ihan vaan perusasentoa ja liikkeelle lähtöä ja siitä palkkaus. Tätä täytyy nyt hinkata, että seuraamispaikkaa saataisiin vähän taaksepäin. Jättävät seisominen ja maa hyvät, mutta istumaan pyydettäessä tarjosi todella monta kertaa seisomista. Seuraavaksi treenataan sitten pelkkää istumista ja kun se onnistuu aletaan ottamaan seisomista ja istumista sekaisin. Tasamaanouto ok, samoin hyppynouto (n. 80cm). Näissä vaan palkka navan kohdalla valmiina, että tulee tarpeeksi lähelle. Paikkamakuu n. 10 min ja ihan lopussa nousi kerran istumaan, mutta kaukokäskyllä meni takaisin maate ja odotteli, että tulen vapauttamaan. Tällä aikaa Tahvo otti hyppyä moneen otteeseen. Lopuksi vielä eteenmeno. Pallo oltiin yhdessä viety ennen paikkamakuuseen menoa palkaksi. Suoraan ja vauhdilla eteni. Iitu oli tänään ihan superiloinen ja reipas koko ajan kun työskenneltiin. Kivaa oli molemmilla.

Jälki meni jo huomattavasti paremmin kuin viime kerralla. Välillä neiti yritti edetä reippaammin kuin halusin, mutta sieti hyvin jarruttelut. Aika tasaisesti eteni ja nenä maassa. Kepit ilmaisi kaikki hyvin ja serpentiini ei tuottanut mitään ongelmaa. Ekan kulman teki hienosti, mutta sitten piti kuitenkin yhtäkkiä tarkistaa menikös se oikeasti tänne. Toinen kulma meni suht hyvin, piikki meni hienosti. Toka vika suora oli vastatuuleen ja olin yrittänyt tunkea namit maahan ruohon sekaan, että joutuu tarkasti haistelemaan maata ja se tuotti tulosta. Rauhallisemmin eteni vastatuuleen kuin yleensä pellolla. Viimeinen suora taas myötätuuleen ja se meni hienosti. Tosi kiva fiilis jäi päivästä.