Luukkissa talloin Iitulle reilun 200 askeleen jäljen. Kulmia 3, nameja joka askeleella paitsi molemmilla suorilla pätkät niin, että nami joka 3. askeleella. Loppu palkkana pallo ja myötätuuleen aloitus.

Innokaasti lähti taas Iitu jäljestämään ja teki tarkkaa työtä. Nenä pysyi kivasti alhaalla ja namit kelpasivat. Kulmat Iitu suoritti tarkasti, jossain vaiheessa muurahainen häiritsi neidin työskentelyä ja kuonoakin piti hinkkailla hetken maahan, mutta tämän jälkeen työskentely jatkui yhtä motivoituneesti. Hyvä Iitu! Loppu palkalla tarjosi maahan menoa ja sitten biletettiin. Aika hieno jälki Iitulta, vaikka helppo olikin. Motivaatio on nyt kohdallaan, eikä sitä häiritse edes inhottavat muurahaiset.

Urhon kanssa leikittiin pikku hetki pupudummyllä ja sitten vähän tottisteltiin. Otettiin istumista ja maahan menoa naksulla. Hyvin suoritti liikkeet ja nopeasti. Perusasentoon tulee niin, että kättä pitää paikallaan kyljen vieressä. Ensin seurattiin imuttaen ja sitten käsinyrkissä kyljessä kiinni ja hienosti meni. Häiriöt ei Urhoa haittaa sen työskennellessä. Pitäisi varmaan alkaa liittämään käskyjä pikku hiljaa liikkeisiin. Paikkamakuuta tehtiin myös hetki ja hyvin pysyi, kun syötteliln poikaa kyykyssä.

Iitun kanssa päästiin treenaamaan ilmoittautumista Luca valkkarin kanssa. Iitu käyttäytyi tyynesti, eikä reagoinut Lucaan mitenkään. Viimeisellä kättelykerralla nousi seisomaan muuten meni hienosti. Tehtiin myös käännöksiä ja ne meni paremmin, kun aloitan kääntymisen vastakkaisella jalalla verrattuna kääntymissuuntaan. Lopuksi otettiin vielä tokohyppy, joka meni hienosti.